augustus

Augustus: gezien, gelezen, gedaan

Qua weer mag het voor mij eeuwig zomer blijven, maar stiekem ben ik blij dat we de zomermaanden achter de rug hebben. Waarom?

Op werk is augustus de maand van de businessplannen van volgend jaar, way to busy. En Ferry en ik zijn eraan gewend dat we de zomermaanden een beetje langs elkaar heen leven omdat hij dan extra veel werkt wegens vakantievierende collega’s (waar hij later goed voor gecompenseerd wordt).

Nu september is begonnen, komt er weer wat rust in de tent. En misschien ook weer ruimte voor wat extra leuke weekendplannen, want die waren deze maand erg karig. Evenals de tijd die ik overhield om films te kijken, of te lezen.

Gezien!

  • Schot voor open doel: Pretty Little Liars. Inmiddels ben ik bij tot de laatste aflevering en nu moet ik elke keer een week wachten. Wel beter voor mijn productiviteit.
  • Althans, dat dacht ik. Totdat ik Drop Dead Diva ontdekte. Een hilarische serie over een oppervlakkig, superslank model wiens ziel na een auto-ongeval in het lichaam van een advocate met overgewicht terecht komt.

  Lees verder…

reisbloggers

5x reisbloggers in de spotlights

Onlangs startte ik een project voor Vakantie.nl, waarbij ik Nederlandse reisbloggers interviewde. Wat bleek? Er zijn veel meer reisbloggers dan ik ooit heb geweten. Mijn favorieten heb ik speciaal voor Travel Sunday verzameld.

What About Her

Met stip op nummer 1: de reisblog van Laura Coolen. Ik ben stiekem jaloers op haar bezoekerscijfers en alle geweldige bestemmingen waar ze is geweest. Je vindt hier overigens niet alleen bestemmingsinformatie, maar ook persoonlijke reisverhalen, hotspots, toffe reisgerelateerde producten en enorm toffe reisvideo’s. Must see!
Ga naar Whatabouther.nl >>

Travel by San

Van alle reisblogs in mijn top-lijstje is dit diegene met de leukste niche: de Verenigde Staten. In 2010 besloot ze dat ze in tien jaar alle Staten van Amerika wilde zien. De teller staat inmiddels op dertien Staten, dus ze heeft nog even te gaan. Ik geniet ondertussen mee van haar Amerikaanse avonturen.
Ga naar Travelbysan.nl >>   Lees verder…

stom

Stom #3

Als je onderstaande reactie krijgt op je tweede Stom-artikel, dan wil je toch meteen weer een nieuwe editie maken. Gelukkig heb ik niet 20 dingen per dag die ik stom vind, dus meteen werd het niet. Maar alsjeblieft Estrella, genoeg guilty pleasure?

Jouw ‘stom’ artikelen zijn mijn guilty pleasureEstrella

Mensen die te laat komen bij fotoshoots en zakelijke afspraken, vaak nog zonder excuses kruisje1 Instagram-ergernis: waarom is er geen multi-account app en waarom zijn links niet clickable? kruisje1 Nu al herfstweer? kruisje1 Waarom zit er maar 24 uur in een dag? kruisje1 Dat weekenden maar uit twee dagen bestaan en werkweken uit vijf, omgekeerde wereld kruisje1 Slapende handen kruisje1 De moeie ogen die ik de laatste tijd constant heb kruisje1

Dat je iets heel tofs (en duurs) mag testen voor Like & Love (it!), maar het niet mag houden (gezien de prijs logisch, toch jammer!) kruisje1 Waarom moet ik altijd zoveel plassen? kruisje1 Ferry die zo hard muziek aan het draaien is dat ik mijn serie niet normaal kan kijken kruisje1 De zomerstop van Goede tijden, Slechte tijden die veel te lang duurt (bijna, bijna, bijna) kruisje1 Het is om 06.00 uur niet meer licht en ‘s avonds ook alweer zo snel donker kruisje1   Lees verder…

unsplash_522b9cc0386f1_1

Vervelen is niet nodig!

Oké, misschien is het niet gezond om een to do lijst te hebben die onuitputtelijk lijkt te zijn (zoals de mijne), maar vervelen zal ik me niet snel. In tegenstelling tot andere mensen, als ik het soms mag geloven. Die mensen help ik graag op weg.

Geef mij een heel weekend alleen thuis zonder afspraken en ik vermaak me prima. Als mijn collega’s na het weekend vragen hoe het was, zeg ik standaard “Te kort”. Op de vraag waar ik dan zo druk mee was, heb ik niet echt een antwoord. Gewoon, van alles in en om het huis. Meestal op mijn laptop.

Verveel jij je wel snel? Ik help je met een willekeurig lijstje op weg:   Lees verder…

bloesem8

Kleine geluksmomenten #13

Als je goed let op de kleine momentjes dan gaat gelukkig zijn je best wel goed af (mits je geen drama-leven hebt). Kijk je mee naar mijn geluksmomenten van de afgelopen week?

Mijn Instagram-notitieboekje (en je kunt er ook een winnen!) geluksmomenten Het organiseren van een verrassingsontbijtjes voor een jarige Ferry geluksmomenten Een te schattige pup spontaan fotograferen terwijl ik met mijn eigen iets-minder-pup aan het wandelen bent geluksmomenten Chocolade door de brievenbus, de fijnste pakketjes geluksmomenten Ferry als een kind zo blij met zijn nieuwe horloge, daar word ik blij van geluksmomenten

Blije vaste klanten geluksmomenten Oud-collega Hester die spontaan langs kwam om wijn te brengen geluksmomenten Filmpjes om vrolijk van te worden (en meteen naar Barbados te willen) geluksmomenten Ferry’s verjaardag vieren bij de Japanner geluksmomenten Uitgebreide knuffelsessies met (puber)Boaz geluksmomenten   Lees verder…