Breezah-sletjes @ Bob’s Party Palace

Bob’s Party Palace, ik hoor je denken. “Is dat niet het voormalige Bob’s Saloon?” en “Wat moet Laura daar?” Juist… Dat vroeg ik me ook af toen ik daar gisteren was. Waarom ik er dan was? Ik had een vrijgezellenfeest van vriendin Wendy, die 1 augustus gaat trouwen.

Het middag- en avondprogramma waren leuk, maar toen kwam Bob’s. En wat ik daar zag… Noem me preuts, noem me kinderachtig, noem me vooral oud (!), maar ik schrok er van. Het begon al met een vechtpartij, waarbij iemand knock out geslagen werd. Verwonderd keek ik ondertussen om me heen naar al het jonge grut. De minimumleeftijd was toch 16 jaar, dit was toch niet allemaal 16? En dan die kleding! Ik hield best van een beetje sexy kleding, maar dit… Je zou het bijna porno noemen!

En het is zomer, en Bob’s speelt daar natuurlijk op in, met een Wet & wild actie. En dus kon je je – als jong grietje, hun ouders zouden hen eens moeten zien – opgeven om in een amper iets verhullende bikini in een mega-jacuzzi te zitten op het podium. En pontificaal te zien door de hele zaal, want alles werd geprojecteerd op schermen. Dus ook hoe ze later – toen er twee jongens met amper herseninhoud en zogenaamde blokjesbuiken waren toegevoegd – tegen elkaar aan te stonden rijden terwijl ze aan het dansen was.

Een déjà vu kreeg ik pas echt toen er opeens vanaf boven met schuim werd gespoten. Ik heb dat slechts één keer meegemaakt: in Salou toen ik 17 was. En dat ging er 10 keer gemoedelijker en braver aan toe. Al snel zat iedereen onder het schuim, vooral de mensen op de ronde blokken (met palen!) in het midden van de zaal. En dat is natuurlijk vervelend en nat en ja, dan kun je net zo goed in je beha gaan dansen. Grietjes van amper 16 jaar! Dat betekent dat mijn nichtje daar over twee jaar ook zo zou kunnen staan, help!

En dan die twee die elkaar stonden op te hitsen, waarbij hun handen over werkelijk elk lichaamsdeel gingen. Ik kreeg last van plaatsvervangende schaamte…Noem me preuts, noem me kinderachtig, noem me oud; ik ben duidelijk voorbij deze fase gegroeid. Misschien maar gelukkig ook!

En ik was ook heel gelukkig dat Wendy het om 03.00 uur genoeg vond en niet nog tot 05.00 uur door wilde gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *