The Flying Dutchman

Vandaag was het dan zover; Ferry mocht zijn verjaardagscadeau verzegelen. Om half tien zaten we in de auto – samen met zijn moeder die mee wilde kijken – richting Lelystad. Mooi weer, geen wolkje aan de lucht, dus goed uitzicht in elk geval.

Het begin en het eind legde ik vast op film en foto, lange leve multitasken. Ferry kwam stralend uit het vliegtuig, allicht het begin van een nieuwe, kostbare hobby. Enkele woorden die Ferry sprak toen hij uit het vliegtuig kwam? ‘Wat een unieke ervaring’, ‘Het begin was wel even onwennig’, ‘Ja, ik wil zeker nog een paar lessen nemen’, ‘Nu alleen nog een keer in een helikopter vliegen’, ‘We zijn over ons huis gevlogen’… Ik kan nog wel even doorgaan, net zoals Ferry in de auto enthousiast bleef vertellen over het vliegtuig, de instructeur, de vlucht en de handelingen.

Maar de conclusie mag duidelijk zijn: Ferry heeft genoten. Check het maar op het filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *