Overgeleverd aan schoonzusje

Meedoen als model voor de Coiffure Award betekent niet alleen maar leuk. Er is immers een doel en dat is de perfecte foto, die ook nog eens opvalt. Geen simpel kapsel dus!

De krullen van de vorige keer waren te lief, en dus moest het stoerder. Oké, kom maar op! Ik weet dat schoonzusje Ismahan niets doet waar ik echt niet mee kan lopen en dat ze er ook rekening mee houdt dat het niet alleen op de foto mooi moet zijn, maar dat ik er in het dagelijkse leven ook nog mee over straat moet. Dus komt vast goed.

Nu zit ik thuis, twee uur in de kappersstoel gezeten. Of ik blij ben? Hmmmm, nee, nog niet. Ik heb namelijk een steile pony in een punt, dus het langst bij mijn neus. En ja, dat is even wennen en vooral niet doorsnee. Check de foto, zeg nou zelf.

Gelukkig schijn ik het te kunnen wijzen en zelf normaal te kunnen stijlen. Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *