2009 Wishlist

Het jaar is amper een paar uur oud, en mevrouw blogaholic (ja, ik dus!) poept er al weer een blog uit. Net ondanks de mist en gladheid veilig thuisgekomen. Maar Ferry is nog aan het werk, dus kan ik net zo goed van de gelegenheid gebruiken en iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen…

Bij deze wens ik dus iedereen een geweldig, gezellig, gezond en bovenal liefdevol jaar toe. En buiten dat heb ik natuurlijk specifieke wensen. Voor mezelf, maar ook voor de mensen om me heen! Lees je mee?

Ja, sorry. Ik ga even egoïstisch doen. Eerst onszelf en dan pas de wensen voor jullie. Maar goed, aan jezelf denken is zo slecht nog niet, heb ik in 2008 gemerkt.

  • Een reislustig jaar op werk- en privégebied. Om te beginnen graag een reis naar Thailand of Zuid-Afrika met zijn tweetjes. Of wordt het na vanavond toch de westkust van de VS?
  • Weinig beren op de weg, in welke zin dan ook.
  • Een toptijd voor Vakantie.nl, dat we ons nu maar kunnen bewijzen.
  • Een goede overgang op Ferry’s werk door de overgang van Brandweer Almere naar Veiligheidsregio Flevoland.
  • Een opleiding tot instructeur of bevelvoerder voor Ferry.
  • Last but not least; een liefdevol jaar met zijn tweetjes!

Uiteraard wens ik iedereen om me heen (behalve mijn vijanden, gna gna gna) het beste. Maar een aantal wensen springen er toch wel uit:

  • Heel veel gezondheid voor (tante) Hanneke. Na al jaren dystrofie in haar armen te hebben, sloeg het in 2008 ook over naar haar benen. Ik kan alleen maar heel hard hopen dat dit tot een minimum beperkt blijft.
  • Ik hoop dat Cindy een huisje vind in het zuiden. Terug naar haar roots om een nieuw leven op te bouwen, na een ellendig jaar.
  • Een geweldig eerste huwelijksjaar voor Wendy & Niels.
  • Tot slot: een extra knuffel voor Judith en Isabella, bij wie eind 2008 alles opeens anders liep dan gepland. Juud, je redt je wel in 2009, daar ben ik van overtuigd!

En ik weet zeker: als ik deze blogpost heb gepubliceerd bedenk ik nog meer wensen. Denk maar zo: ik denk aan jullie allemaal en gun jullie al het goeds van de wereld. Zal jullie niet vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *