Mevrouwtje ongeduld/onrust zit zichzelf in de weg

Als ik mezelf vandaag voor de spiegel had gezet dan had ik een klein meisje gezien dat zenuwachtig was omdat ze haar schoen mocht zetten. En ze niet zou weten wanneer er wat ingelegd zou worden en wat het zou zijn… Vandaag was namelijk de dag dat Vakantie.nl misschien live zou gaan. En het woord misschien geeft hoop!

En eerlijk is eerlijk, niet alleen vandaag zag ik dat meisje in de spiegel. Ik zag haar al het hele weekend. Opgewonden, angstig, opgewonden, gestresst (ik moet nog zus, ik moet nog zo). Ja, die deadlinestress die ik al die tijd wist te vermijden, leunde nu toch wel erg zwaar op mijn schouders. Zaterdag werd ik al kwaad toen bleek dat onze mailbox het niet werkte. Vervolgens zat ik me er aan te ergeren dat onze helpdesk (lang leve 4444!) niet werkt op zaterdag. Belachelijk! Maar ik voelde het wel op dat moment…

En ook zondag was ik mevrouw onrust herself. Ik voelde me alleen maar nuttig als ik nog meer artikelen zou invoeren. Niets doen op de bank is toch zonde van je tijd? Het enige waar ik rust in vond, was samen met Ferry een filmpje kijken en rustig eten. Maar ja, op een gegeven moment is die film weer afgelopen en zit ook je buikje weer vol. Op tijd naar bed dan maar… Na wat gekriebel op mijn hoofd hoopte ik zalig in slaap te vallen. Helaas, dit keer hielp het gekriebel niet. Alleen maar liggen draaien (iets wat ik trouwens vroeger elke zondag had, dus ik ga vooruit). En gebroken wakker worden natuurlijk…

Taart halen, geen taart halen? Ik wist ‘s ochtends nog steeds niet of we die dag wat zouden vieren. Dan maar geen taart halen, brengt vast ongeluk. Na een lange dag werken, werd om 16.15 uur dat we die dag niet meer live zouden gaan. De laatste update kwam er in, en alle prio 1 bugs zouden gemaakt zijn, maar dat moet nog wel getest worden. Eveningjob dus!

Morgen weer een dag en dan (als de test goed uitpakt) live. Één nadeel: ik ben niet op kantoor. Ik ben de hele dag op de Vakantiebeurs (wat dan wel weer leuk is!) en kan dus zelf niet kijken of we reacties binnenkrijgen, of we goed draaien. Ik kan niet meteen reclame maken op Twitter of op mijn blog. Maar belangrijkste is live gaan. Allicht morgen rond deze tijd een reclame-blogpost.

Ongeduldig meisje gaat vanavond testen en dan is het klaar. Toch weer proberen rust te vinden. En slapen! Kan niet met wallen gaan netwerken op de vakantiebeurs, is het niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *