Nog 231 nachtjes slapen

Oké, ik heb snel geteld, dus misschien zijn het er wel 230 of 232. Misschien heb ik zelfs een maand teveel gerekend. Maar goed, de titel is gewoon om duidelijk te maken dat ik ergens naar toe leef. En dat zou jij ook doen als je net tickets voor de VS had geboekt, toch?

Oorspronkelijk zou de vakantiekeuze dit jaar gaan tussen Thailand (Ferry’s keuze) en Zuid-Afrika (mijn keuze). Maar tijdens ons Oudjaarsbezoek bij Patrick en Tonnie werden we aangestoken met het USA-virus. En dan met name het westen van de USA. Zij hebben daar een rondreis gedaan (zelfstandig, dus alleen huurauto en tickets) van San Francisco naar Los Angeles. Death Valley, Las vegas en meer, zat ook bij de reis inbegrepen. Mooie steden afgewisseld met natuur en cultuur.

Gisterenavond besloten we een keuze te maken. We legden ze naast elkaar neer en Ferry zei eerlijk “Van mij hoeft Zuid-Afrika nu niet als eerste”. Ik had dat met Thailand, puur vanwege het eten. Plus: ik vind dat je Thailand ook makkelijk voor twee weken tussendoor kan boeken (zei ze decadent). En zo geschiedde het; de keuze viel op de USA. Ferry msn-de nog enige tijd met Patrick en we waren van alle ins en outs op de hoogte.

Nog een stap te overwinnen: goedkeuring van de bazen. En dat was er zonder enige moeite. En een half uur geleden boekte ik dan de tickets. Op maandag 14 september vliegen we naar San Francisco en 1 oktober vliegen we vanuit Los Angeles terug, om op 2 oktober te landen in ons eigen kikkerlandje.

Leuk vooruitzicht dus. En ja, daar tel ik graag de nachtjes voor af. Tot die tijd vermaak ik me met het afstruinen naar de goedkoopste huurcabrio (wel in stijl reizen he?) en het lezen van reisboeken. Ik heb pret!

  4 comments

 1. Sassie   •  

  Wederom in het kader van “f*ck de kredietcrisis” ?? 🙂

 2. Laura   •     Author

  Nee, in het kader van ‘Doen nu het nog kan’ 🙂
  Ooit zal er een duur huis zijn, een huisdier of evt. kinderen en dan wordt het toch een stuk lastiger.

 3. Kris   •  

  Houden jullie ook rekening met die extra grote koffer waar ik in kruip? Ontzettend gaaf zeg!

 4. She   •  

  Gaaf, wil ik ook ooit nog eens doen! En dan kun je er meteen een reisverhaal over schrijven voor je website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *