Zo blij als een kind…

Dat was ik toen ik vanmorgen mijn camera na reparatie kon ophalen. En nog blijer was ik omdat Canon – ondanks dat de camera al bijna twee jaar oud is en ik geen aankoopbon meer had – het gratis had gemaakt. Een nieuw accucompartiment en nieuwe contactpunten ook nog eens. Goede service! Dacht ik…

Vanmiddag ging ik naar het Dolfinarium met Ferry. Voor het werk, maar zo voelt het dan natuurlijk niet. Foto’s volgen overigens nog. Maar goed, camera mee en schieten maar. En dat ging goed, zo’n 200 foto’s lang. Totdat…

Totdat mijn accu nog maar een streepje had. Weer was er te lage accuspanning waarbij hij vastsloeg. Daar vlogen even wat vloekwoorden uit mijn mond. Had ik hem daarom drie weken moeten missen, om hem na een middag weer terug te kunnen brengen. Ja, dus! Een uur later stonden we in de camerawinkel.

Treurig leverde ik hem weer in, de winkelbediende op het hart drukkend dat hij Canon moet pushen om hem snel te repareren, alleen al uit nalatigheid. Op de bon stond nog zo ‘Bij lage accuspanning’. Hebben ze wel goed getest? En juist nu schijnen ze het druk te hebben, omdat ze problemen hebben met hun professionele lijn waar een productiefout in zit en waar alle camera’s van terug komen. En die hebben voorrang! En ik dan? Door hun fout moet mijn camera nu nog een keer terug. 🙁 En zo positief ik over ze was tegen de winkelbediende vanmorgen – ze hebben hem immers gratis gemaakt – zo baal ik nu van ze.

Geen idee hoe lang het dit keer gaat duren (langer gok ik dus!), geen idee of er nu kosten bij komen (heb immer nu alleen twee maanden garantie op het deel dat al vervangen is en niet op de rest). Ik baal! Een beetje blij ben ik dan wel weer dat ik Fred’s camera langer kan lenen (anders had ik hem niet eens weggedaan met Istanbul-reisje in het vooruitzicht). To be continued!

  1 comment

  1. She   •  

    Hè wat vervelend inderdaad. Vooral als je dol bent op fotograferen en je camera zo vaak gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *