Sprookjesachtige avond

De avond van je verjaardag breng je natuurlijk niet door op je hotelkamer. Dus nadat Ferry een uurtje heeft gesport en ik even heb uitgerust, gaan we op pad om te eten en om een avondwandeling te maken.

Eten doen we hoog boven de stad, op het dakterras van een ander hotel. Geen chique bedoening, maar gewoon prima. We proosten op mijn nieuwe levensjaar en ik vertel Ferry dat dit – ondanks dat de dag nog niet eens is afgelopen – mijn beste verjaardag so far is.

En van mijn wensen was om ‘s avonds de Blauwe Moskee op de foto te zetten. Prachtig verlicht en met witte vogels (zeemeeuwen?) die om de minaretten vliegen. Een adembenemend gezicht! Uiteraard: statief wordt tevoorschijn getoverd en ik bekijk hoe ik hem mooi op de foto kan zetten. Vanaf drie plekken doe ik dat, vanaf elke plek is hij even mooi en sprookjesachtig…

Zonder dat we het door hebben is mijn verjaardag bijna voorbij. We pakken een taxi naar het hotel en met een heel grote glimlach op mijn gezicht val ik in slaap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *