Filmpje kijken?

Wil je ons huisje eens op film zien? Check dan onderstaand filmpje. Door een beperking aan uitzoom lijkt het wat kleiner dan in het echt, maar het geeft in elk geval een beetje een beeld. Oh en let vooral niet op mijn verschrikkelijke stem!

  6 comments

 1. Suus   •  

  Wat een heerlijk groot huis! Heel mooi ook met al dat licht, de tuin vind ik prachtig en die grote werkkamer is toch ook echt fantastisch! Dat wordt echt een heerlijk plekje straks! Hele veel succes met verbouwen de komende weken, en laat ons het resultaat zien he!!

 2. Joeltje   •  

  Proficiat met het huis! Ben ook heel benieuwd naar het filmpje na de verbouwing.
  Succes met verbouwen en verhuizen!

 3. Laura   •     Author

  @ joeltje: een nafilmpje komt er zeker, en tussendoor natuurlijk mooie foto-updates 🙂

 4. Rianne   •  

  Woow ,, die keuken!
  en woonkamer!
  en tuin!
  Die ramen zijn echt geweldig :’P
  hahahah ik moet lachen van mezelf.. jullie hebben echt zo’n soort huisje dat ik precies zou willen hebben! Gefeliciteerd en ontzettend veel plezier gewenst in jullie mooie huisje.

 5. Kris   •  

  O wat een prachtig huis Laura! En wat een geweldig filmpje. Dat is volgens mij helemaal leuk om nog eens te vergelijken met hoe het gaat worden. Ik moest vrijdag nog aan je denken, dat jullie eindelijk de sleutel kregen! Is je lange wachten eindelijk beloond. Hoop dat jullie lekker aan de slag zijn ondertussen en dat alles helemaal naar wens wordt. Ik word alleen nog maar ongeduldiger hierdoor. Nog iets minder dan een maandje en dan kan ik ook aan de slag in m’n eigen (stuk kleinere) droompaleisje.

 6. Puck   •  

  Leuk huisje hebben jullie! Nog genoeg te doen, maar dan wordt het ook echt jullie stekje… Ben benieuwd wat jullie ervan gaan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *