Samen op de vlucht

Neem het me niet kwalijk. Ik vond hem echt charmant. Hij gaf me nieuwe kleding, een heel mooie paars/oranje topje. Die me ook nog eens geweldig stond. Zo geweldig dat hij me spontaan naar zich toe trok en een zoen gaf. Dan smelt je als vrouw toch?

Bang ben ik niet. Hoe slecht kan iemand nu zijn die je kleding geeft? Dat hij me dat geeft omdat we samen op de vlucht zijn en niet herkent mogen worden – die skatebroek die hij voor zichzelf kocht stond hem geweldig – vergeet ik maar even voor het gemak. Twinkelende ogen overrulen.

En samen op de vlucht, hand in hand, is natuurlijk wel een spannende ervaring. Een verhaal om thuis 100x te vertellen, ideaal voor verjaardagen. Een verhaal waar mijn bloglezers van zullen smullen. Maar als ik met hem op pad ga, is er geen thuis meer. Nooit meer. Valt er geen blog meer te schrijven. Maar ook dat stemmetje in mijn hoofd negeer ik.

Nee, ik ga het avontuur voor de volle 100% aan. Volg zijn aanwijzingen en ren mee. Hij doet geen vlieg kwaad. Hij ontwijkt alleen maar mensen, omdat… Ja, waarom waren we ook alweer op de vlucht? Dat heeft hij me compleet doen vergeten. Doet er ook niet toe, want hij is cute met een hoofdletter C.

Totdat het misgaat. Ik sta op het verkeerde moment op en word gesnapt door een bewaker. Hoewel we nog net op tijd weg kunnen komen, is Joran not amused. En als Joran not amused is… dan ben je blij dat je wakker wordt.

EDIT: ik heb deze droom nog dezelfde dag laten verklaren door een droomcoach. Nieuwsgierig? Lees de blogpost In de huid van Joran.

  14 comments

 1. Ger   •  

  Had je er niet voor kunnen zorgen dat niet jij maar JORAN smolt?
  Dan had je ‘m kunnen doorspoelen: opgeruimt staat nou eenmaal netjes

 2. Laura   •     Author

  @ ger: ik zal het onthouden voor als hij weer in mijn dromen verschijnt 🙂

 3. Saar   •  

  Dit blogje tovert een lach op me gezicht, dank je wel! 🙂

 4. Mies   •  

  Haha geweldig!
  “Hoe slecht kan iemand nu zijn die je kleding geeft?” Nu moeten moeders hun dochters gaan waarschuwen voor enge mannen met kleding ipv enge mannen met snoepjes 😉

 5. Dominique   •  

  Gaf hij je geen schoenen? 😉

 6. Laura   •     Author

  @ saar: graag gedaan

  @ miesje: ik zal het mijn naïeve nichtje even laten weten 😛

  @ dominique: helaas heb ik niet alle details onthouden. Ik weet wel dat de winkel geen geschikte broek had en dat we daar nog naar op zoek moesten. Als ik mijn hoofd niet had uitgestoken…

 7. Marieke   •  

  Haha, geweldige droom… Maarre, blijf jij maar lekker veilig bij Ferry! 😉

 8. Martin   •  

  Laat die droom eens uitleggen door de @droomcoach. Ben wel benieuwd wat daar uit komt. Heb ik ieder geval wel een smile op mn gezicht gekregen, ondanks dat ik de clou al had gelezen in een tweet 😉

 9. Merel   •  

  Dromen over Joran? Juchhhh….Maar hij kocht wel kleding voor je,dat doe mijn husband nooit meer….

  Lieve Laura, als het voor jou geen probleem is en het je niets extra’s kost dan wil ik best vaker van jou een enveloppe op mijn deurmat vinden. Ik houd me aanbevolen.

  Liefs…

 10. zuster_klivia   •  

  Gatver, over nachtmerries gesproken. Joran. Bah 🙁

 11. Joeltje   •  

  Joran? Juist ja, wil je echt dat je dochter mee thuis komt.. bahbah.
  Droom vanavond maar over je brandweerman, veel fijner!

 12. Marianne   •  

  Heerlijk stuk om te lezen. Ik kan hier alleen maar heeeeel breed om grijnzen. 🙂

 13. Aat   •  

  Blijf nou toch es van die rara sigaretten af Lau !!!! Pilletjes ook gewoon laten liggen…geloof me dan heb je niet van die bizarre dromen !!!! hihihihi

 14. Danielle   •  

  Oehh ik ga snel de analyse lezen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *