Van Twitterkonijn tot model

“Zeg Laura, je zet nu wel andermans beest op de foto, maar hoe zit het eigenlijk met Tim?”, vroeg Ferry mij dit weekend. Ik keek hem wat bevreemd aan: “Een nogal wild konijn in een studio, zie jij het voor je?”. Ja, dat zag hij wel. Nou, vooruit dan maar.

Ik had er een hard hoofd in. Tim is zo wild als maar kan en als hij een omgeving niet kent, is hij in alle staten. Ik zag hem zo onder de kast door kruipen richting de cv. Of de draadjes van mijn lampen doorbijten. Of nog erger: van de open trap afvallen. Maar volgens Ferry zou het helemaal goed komen…

En dat kwam het, ik moet klaarblijkelijk wat vaker op die vent van mij vertrouwen. Oké, meneer Tim was niet de rust hemzelf. En af en toe moest je hem echt tegen de grond aan drukken. Ik betwijfel ook of hij er dan ook maar één seconde van heeft genoten. Want als hij zelfs niet naar snoepjes taalt, dan is het wel heel erg met hem gesteld. Ik kan het hem niet echt kwalijk nemen; die flitsers moeten hem echt koppijn hebben opgeleverd. Toch stond meneer uiteindelijk als een volleerd model op de foto, isn’t he cute? (Ja, en die man daarachter is ook heel appetijtelijk, I know)

Nu nog even op het printknopje drukken en ik kan mijn nieuwe werkplek (verhuisd binnen het pand) opvrolijken met een foto van mijn twee mannen.

  8 comments

 1. Loes   •  

  Wat een pracht-pracht-prachtforo!

 2. Anouk   •  

  Ik had het gisteren al gezegd, maar het is echt een schattig beestje! ^^

 3. Danielle   •  

  Ik had het al gezegd ja maar ze zijn leuk!!
  Dat je er maar 3 online geplaatst hebt, zijn er ook echt maar 3 gelukt of..? 😉

 4. Laura   •     Author

  @ daan: selectie is een kunst. En ja, met een konijn is geslaagde foto’s maken iets moeilijker dan met een pup 😛

 5. floor   •  

  Konijn? welk konijn? alsof iemand nog naar dat konijn kijkt met die man erachter ….
  😉

 6. Laura   •     Author

  Hahahaha laat het hem naar niet horen, gaat ‘ie naast zijn schoenen van lopen. Als ie dat al niet deed na alle complimentjes op Hyves, Twitter etc.

  Welcome back btw, je hebt veel bij te lezen! Weet ook meteen weer waarom ik je zo miste 😉

 7. zuster_klivia   •  

  Ik had ook meer oog voor de vasthoudert dan vor het konijn 😉

  En nee: Tim ziet er niet erg ontspannen uit. Iets met een houdgreep. Arm ding.

 8. Marieke   •  

  Het is zo’n geweldig cute konijn!! 😀 Echt een coole foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *