Een nieuw leven, een jaar later

Vorig jaar rond deze tijd lagen we uitgeteld op de bank. De bank die toen nog in een ander huis stond. Die dag hadden we de sleuteloverdracht van ons nieuwe huis gehad én een samenlevingscontract getekend. Op naar een nieuw leven!

Voor mij was het ook echt een streep onder het verleden. Niet dat dat zo slecht was, maar het was tijd voor een volgende stap. Een extra verbintenis, een nieuwe fase in ons leven. Hoe dat leven er nu een jaar later uit ziet?

Ik kan niet anders zeggen dan geweldig. Het is nog elke dag genieten in ons droompaleis. Ja, een droompaleis is het nog steeds. Ondanks de achterburen. Dat is ook echt het enige minpunt, en dat is dan niet eens een minpunt aan het huis. Het huis is geweldig. Nog elke dag geniet ik van het inruimen van de vaatwasser. Het besef dat deze luxe mij meer tijd geeft voor al die dingen die zoveel leuker zijn dan afwassen. Minimaal één keer per week genieten we van een lekker warm bad. Met uitzicht op het bos. Het bos dat je meteen ruikt als je de straat in komt fietsen. Het bos waar je trouwens ook uitzicht op hebt vanuit onze geweldige keuken. ‘s Avonds na het werk praten we hierbij, terwijl we aan het koken zijn. ‘s Avonds ploffen we uitgeteld op de bank, met uitzicht op de vijver. De vijver die Ferry’s nieuwe hobby is geworden, incl. de aangeschafte koi’s. Mijn hobby speelt zich af op de bovenste verdieping. Eindelijk een eigen studio! Komend voorjaar is de voortuin aan de beurt, zodat we daar in de na-avond een kop koffie (voor mij een glaasje limonade) kunnen drinken. Op naar het tweede jaar!

En alle jaren die nog zullen volgen. Want één ding is ons duidelijk: hier willen we samen met liefde oud worden!

  11 comments

 1. Pixelprinses   •  

  Wauw, is dat je huis? Prachtig mooi! *jaloers* 😉

 2. Saskia   •  

  Fijn dat je zo’n mooie huisje hebt! Hij’s erg mooi, had laatste de foto bekeken. Geniet er lekke rvan!

 3. Laura   •     Author

  @ pixelprinses: mooi he?

 4. Danielle   •  

  Wat klinkt het vol liefde in deze post!! <33

 5. Peet   •  

  Wat fijn dat jullie huis nog steeds bevalt. Het is ook echt mooi! Ik heb destijds je rondleidingsfilmpje toen ook gezien. Superpaleisje.

 6. zuster_klivia   •  

  Goed zo! Op naar het volgende jaar…

 7. Borg   •  

  Fijn dat jullie zo genieten! Nog vele gelukkige jaren!

 8. Monique   •  

  Klinkt super, leuk om na een jaar zo terug te blikken 🙂 Geniet maar lekker verder, zeker tijdens deze gezellige feestmaand!

 9. Willemvk   •  

  Dat er nog vele jaren mogen volgen. Zo te horen zitten jullie daar prima op je plek.

 10. Marike   •  

  Sounds lovely!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *