En dan ben je 30…

En word je wakker met een ontbijt op bed. Met een telefoontje van je ouders, die al ruim twee weken in Vietnam zitten en die je eigenlijk best mist. Vervolgens ga je op de koffie bij hoogzwangere schoonzusje.

Klinkt nog niet echt als een feestdag toch? Nou oké, het was geloof ik de eerste keer ontbijt op bed dat ik van Ferry kreeg, dus er moest wel iets bijzonders zijn. Juist, mijn 30e verjaardag. Maar ik ging gewoon naar de kapper toe. Zoals ik wel vaker doe. En ik ging op pad met mijn camera. Zoals ik wel vaker doe. En we gingen uit eten. Zoals we wel vaker doen.

Het verschil? Mijn haar ging er drastisch vanaf en ik had een keer make-up op. Ik ging op pad om mezelf te fotograferen en om ook eens een mooie foto te maken van Ferry en mij samen. Zeldzaam. En ik bleek voor € 5,- luxe te dineren omdat ik jarig was. Oh, en er stond een ’30’-bord voor de deur. Toeval, of een actie van buuf Jolanda?

30 jaar dus sinds vandaag. En het voelt niet anders. Alleen als ik mijn hand door mijn haar haal…

  7 comments

 1. ioon   •  

  Gefeliciteerd. 🙂
  Je nieuwe kapsel staat je erg goed!

 2. Vita   •  

  Gefeliciteerd! Je korte haar staat veel pittiger, leuk!

 3. Rianne   •  

  Nog gefeliciteerd! Wat een onwijs cool nieuw kapsel! Staat je goed 🙂

 4. Mieke   •  

  Een dagje te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd!
  Je korte haar staat je goed. Stoer dat je het zo rigoureus kortwiekte!

 5. Agaatt   •  

  Dapper dat je het durfde, meis! Staat je bijzonder goed!

 6. Willemvk   •  

  Ziet er goed uit!

 7. Marike   •  

  Late felicitatie, maar bij deze dus alsnog! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *