En dat is website 2019

Lichtelijke ADHD-symptomen heb ik wel. Als iets in mijn hoofd zit, dan moet het ook. Meteen. Wachten is geen optie. En zo staat er dus binnen een week weer een nieuwe website: Like & Love (it!).

Al een tijdje liep ik met een ‘issue’ in mijn hoofd. Ik had zoveel kleine tips die ik wilde delen. Dat ene webjuweeltje, of het boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast. Maar waar deel je dat? Ja, op Twitter of op Facebook, maar dat is visueel toch niet erg sterk en aantrekkelijk. En dit is vooral een blog met persoonlijke verhalen. Dat zou niet passen. Maar hoe dan wel…?

Lange tijd piekerde ik. Tot ik het vorige week vrijdagochtend opeens wist: opeens had ik het plaatje voor ogen. Ik peinsde over een domeinnaam. En zo’n 20 minuten op de badkamer voor het ochtendritueel en wat advies van Twitteraars later was de domeinnaam geregistreerd. Ja, ook in de badkamer, dankzij een handige app. Heb je het plaatje voor je?

Ik schakelde vriendinnetje Cindy in voor een huisstijl en Irene bracht ik ook vast op de hoogte. Zij is mijn technische vangnet bij nieuwe websites. En hier had ik zeker een vangnet bij nodig. Zaterdagavond had Ferry 24-uursdienst en ging ik aan de slag. Ik vond een geschikt template en binnen no time stond de basis er. Die de dagen daarna (lang leve Pinksteren) steeds meer vorm kreeg door de huisstijl van Cindy die af was. Wow, wat is het mooi! De stijl die ik voor ogen had, had zij in een keer te pakken. Fijn, van die vriendinnetje die je zo goed kennen.

De afgelopen week is Irene heel druk geweest met finetuning. En ik bleef maar lijstjes met wensen voorleggen. “Iets meer witruimte in de footer”, “Nee, toch maar wat minder”. Sorry voor de slapeloze nachten Irene. En ja, soms vroeg ik mezelf ook wel af wat ik op mijn hals had gehaald. Weer een website om te onderhouden. Maar… niets fijner dan in de trein op zoek naar inspiratie en deze dan vervolgens met jullie delen. Niets fijner dan ‘s avonds op bed scheuren in tijdschriften.

Nu overheerst de blijdschap: site nr. 2019 is live. Check www.likeandlove.nl en wordt ook even vriendjes op Facebook en Twitter. You must like it!

  3 comments

 1. Irene   •  

  Leuk project. Leuke samenwerking. Prachtige site. Need I say more? 🙂

 2. Claudia   •  

  Vind het een supertoffe site!

 3. Roelfina   •  

  Net even een tijdje rondgeneusd op Like and Love en complimenten, is weer een mooi staaltje werk!
  Like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *