Dilemma’s, dilemma’s

Vind je het stil hier? Ja, mijn hoofd zit vol met dilemma’s en er is te weinig tijd om te schrijven. Of te weinig inspiratie omdat mijn hoofd vol zit. Met dilemma’s.

Want bijna vakantie betekent dat ik na moet gaan denken over wat ik meeneem. Mijn iPad waar 4.200 en meer boeken op kunnen, of – iets minder risicovol, maar meer ruimte innemend – toch maar old school boeken? En wat doe ik met mijn cameraspullen? Mijn nieuwe, oh zo goede, maar oh zo dure body? Met mijn nieuwe, oh zo goed, maar net zo dure lens? Of toch maar mijn reservecamera omdat het minder erg is als daar wat mee gebeurt. En dan mijn 50mm portretlens, die altijd goed is. En als er wat mee gebeurt, kost het me nog geen € 100,-.

En mijn haar dan. Kort betekent dat je veel vaker naar de kapper moet. Zo ook voor de vakantie. Een kleurtje kan het eigenlijk wel gebruiken, wil ik een beetje florissant op de vakantiefoto’s staan (sinds wanneer sta ik op vakantiefoto’s?). Maar ja, chloor, zon… Misschien niet zo verstandig. Dan alleen maar knippen? Of juist wachten tot daarna, want ja, met die warmte (30 graden op plaats van bestemming momenteel) groeit het extra hard, kan ik daarna weer.

Maar het grootste dilemma dat is toch eigenlijk wel het nieuwe televisieseizoen. Ik wil niet klagen, want ik ben allang blij dat er eindelijk weer eens wat op tv is na een wel heel saaie zomer. Maar hoe kan ik op woensdagavond nu kiezen uit tranentrekkend Hart in Actie (wat ik bij nader inzien maar opneem, dat kijk ik wel zonder Ferry naast me), good old Het Blok en het nu al opzienbarende Wie trouwt mijn zoon? Die laatste heb ik dus overigens vorige keer gemist, maar met je moeder in bad als je de 20 bent gepasseerd: what the beep?

En ook vanavond heb ik weer een dilemma: ga ik voor jeugdsentiment dan kijk ik Fort Boyard, wat ongetwijfeld een deceptie wordt. Maar ik blijf een meisje, dus je hebt ook dikke kans dat het Holland’s Next Top Model wordt. Ik heb nog een uur om er over na te denken. Oh nee, een half uur. Dat andere halve uur stort ik me op een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte tijden (waarbij Ferry zich nog steeds afvraagt wanneer het daar nu goede tijden zijn).

Dus… mocht je het hier wat stil vinden: ik ben alle gemiste en opgenomen afleveringen aan het terugkijken. Omdat ik gewoon niet gemaakt ben om te kiezen.

  5 comments

 1. Anouk   •  

  Volgens mij zijn het meer slechte tijden dan goede tijden in de serie, haha.

 2. Willemvk   •  

  Er is toch altijd te veel om te kijken en aan het meeste mis je ook niet veel 😉

 3. Marike   •  

  Herkenbaar! En er komen ook steeds meer keuzes bij…

  Het iPad-dilemma had ik ook overigens. Heb er toch voor gekozen om maar gewoon boeken mee te nemen. Staat ook leuker op foto’s! 😉

 4. Caithlin   •  

  Wie trouwt mijn zoon is echt een bizar programma! En HNTM is wel weer de moeite waard om te zien, genieten!

 5. anton   •  

  Gewoon een lekker kort koppie en hip kleurtje op vakantie…. voelt toch veel beter 🙂

  En dilemma’s over tv programma’s is iets dat ik me echt niet voor kan stellen. Kijk ook gewoon heel weinig en als ik eens iets mis dan is het vaak nog wel op uitzending gemist te vinden…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *