Over beautyblogs en nagellak

Ik heb een grondige hekel aan beautyblogs. En een nog grondigere hekel aan blogposts over het 123e flesje nagellak. Maar ik moet iets bekennen…

Sinds mijn nieuwe kapsel ben ik geobsedeerd door make-up. Want dat nieuwe kapsel is leuker zonder bril en met mijn lenzen in heb ik zonder make-up wel erg ‘kale’ ogen. En dus sta ik – die nooit met make-up kwastjes overweg kon, weet u nog? – tegenwoordig bijtijds op om mijn lenzen in te doen en make-up te doen.  Nee, niet alleen mascara, ook oogschaduw en zelfs lippenstift.

In mijn tas zit nu ook standaard een make-up tasje. Met bovenstaande. En een spiegeltje, wattenstaafjes, pleisters en neptranen. Want make-up en mijn lenzen zijn nog niet echt goede vriendjes. Vrienden vagen me: “Laura, je draagt toch normaal nooit make-up als je naar het werk gaat?”. Op het station werk ik na een plensbui zonder gene mijn make-up bij. Het gaat me nog te ver om mijn nagels te lakken in de trein, dus dat neem ik niet mee in mijn toilettas. Maar mijn nagels lak ik dus tegenwoordig ook. Neutraal, groen of…

Pimpelpaars. Gisteren kocht ik namelijk mijn vijfde nagellak op rij. Ik ben geen beautyblogger en zal geen foto plaatsen. Dat gaat me net te ver. Maar wat zijn mijn nagels mooi!

  4 comments

 1. Marike   •  

  Haha, ik moest er erg om lachen! En ik was precies zo, tot anderhalf jaar geleden.. Inmiddels heb ik ‘stash’ waar je u tegen zegt.. (Met oa ruim 200 nagellakpotjes…) 😉

 2. Irene   •  

  LOL, het verstand en wijsheid komt met de jaren… 😉

 3. Willemvk   •  

  And so it begins……

 4. Lianne   •  

  Same here (hekel aan beautyblogs). En ook ik lak heel soms mijn nagels (ongeveer twee keer per jaar). Maar voor iemand die bijna nooit haar nagels lakt, heb ik een indrukwekkende verzameling. Het zijn altijd miskopen die ik dan weer niet weggooi… 😉

  Teennagels lakken doe ik trouwens de hele zomer door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *