Heeft een brutaal mens de halve wereld? #durftevragen

Door @likeandlovenl nu echt mega-verlanglijst. Vier alleen geen Sinterklaas en met kerst doe ik niet aan cadeaus. Wat nu? #durftevragen

Een willekeurige tweet van mijn hand van afgelopen week. Mede-tweep & -fotograaf Hanneke Meier reageerde snel: “Je zegt het zelf al, durf te vragen.” Nou bij deze dan, lieve lezers. Wandel je mee door mijn verlanglijst? En stuur je me dan wat leuks op. Ik ben namelijk benieuwd of een brutaal mens echt de halve wereld heeft.

 • Sinds we aan het nieuwe werken doen, heb ik geen eigen bureau meer. Elke dag je kladblok, laptop en meer in de kast. Een saai bureau ook. Maar dat wil ik opvrolijken. Met deze geweldige bureaumat. Oh en, als we dan toch bezig zijn mijn bureau op te vrolijken: Doodle/To do-briefjes. Ook deze notitieblokjes zouden elke dag mijn saaie-nieuwe-werken-bureau kunnen opvrolijken.
 • Als lijstjeslover mag het boek Memorandom eigenlijk niet missen in mijn boekenkast. En toch mist hij. Nog meer mis ik het favoriete boek van mijn verlanglijstje: het Q & A-boek. Daar ben ik wel even zoet mee. En omdat ik nog steeds tijd over heb (not) en nog altijd op zoek ben naar ideeën, vind ik dit inspiratieboek wel wat voor mij. Wat jij?
 • Een pyjama waarin je wel naast je vriend kan liggen, omdat het geen hoog geitenwollensokken-gehalte heeft? De pyjama’s van Charlie Choe zijn echt geweldig. Graag maatje M/L (lekker wijd).
 • Zelf ben ik slecht in kiezen, het is aan jou: welke van de 1.464 iPhone-stickers vind je wat voor mij? Tips: ik ben dol op voorjaarsgevoel, zachte kleuren, roze/grijs/wit en streepjes. Oh, en lieve bloemetjes. Succes!
 • Mocht ik door een rijke miljonair worden gevolgd: I love deze Twitter-schoenen! Maatje 38.
 • Sommige dingen hebben geen functie, maar zijn gewoon leuk. Of om te knuffelen. Zoals deze buddha.
 • Ik heb veel basics gekocht het afgelopen weekend, maar een goede basic-tas ontbreekt nog. Deze zou perfect passen bij mijn onlangs gekochte laarzen. Hebbuh! Over basiskleding gesproken, wat dacht je van deze 8-in-1 jurk? (maat M/L) Met een leuke panty erbij heb ik meteen weer een compleet nieuwe outfit.
 • Jeugdsentiment in het kwadraat, deze klik-klakarmbanden. Wil ik! En als we het dan toch over accessoires hebben: een dergelijke ring mag niet ontbreken aan de hand van dit 2.0-meisje. Graag de <3 dan!
 • Ik ben echt niet altijd zo vrolijk als ik me doorgaans voordoe, ook ik kan wel eens een opbeurmomentje gebruiken. Dit boek lijkt me daar ideaal voor. Wat me ook altijd opbeurt, zijn vrolijk en lekkere snoepjes. Van Papabubble bijvoorbeeld. En het is nog altijd beter voor de lijn dan chocolade.

Voel je niet verplicht, maar vrij. Mocht je mijn adres niet hebben, bij deze offer ik @agaatt op. Die weet wel wie ik mijn adres toevertrouw en wie niet. Vraag dus gerust aan haar waar het cadeautje naar toe kan.

  5 comments

 1. Agaatt   •  

  Hoe cool!! Streep je wel even door waarmee je de komende tijd verrast bent? Dan weten we dat alvast. Mensen, de lijnen zijn geopend! 😉

 2. Laura   •  

  Haha, ik weet alleen niet of mijn braaf wacht tot 5 december of tot de kerstboom staat.

 3. Agaatt   •  

  Je droomtas is niet meer op voorraad…

 4. Laura   •     Author

  @ agaatt: misschien volgende week wel weer hahaha

 5. Rianne   •  

  hahaha ik zit door @likeandlovenl ongeveer in hetzelfde schuitje ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *