#Brainstorm

Een maand of drie geleden schreef ik er al over: mijn lieve DNA-vriendinnetje Agaat, die zoveel hersenproblemen heeft. Zelf zei ze er vrij weinig over op de social media waar ze actief was. Maar nu was het tijd om uit de kast te komen.

Ze wilde de mensen om haar heen – vrienden, familie, kennissen – graag op de hoogte houden van wat er straks allemaal gaat spelen. Op de dag van de operatie, maar misschien nog belangrijker daarna. En ze wil dat mensen snappen hoe het nu voor haar is. Want makkelijk is het alles behalve. Maar met haar geweldige, vaak zwarte humor slaat ze zich er keer op keer doorheen.

Afgelopen weken worstelde ze met het opzetten van een website. Ze worstelt al genoeg vond ik en dus kroop ik twee avonden achter mijn laptop zette ik wat lopende zaken aan de kant en ging ik andere dingen achter mijn laptop doen dan ik eigenlijk van plan was. WordPress installeren, theme uitzoeken, theme ombouwen. Alles om die plek te creëren die ze zo graag wilde. Gisteren gooide ze de link op Twitter & Facebook. Verbaasd was ze over de vele reacties op haar Brainstorm-plekje.

Ik niet. Haar weblog is uit haar hart geschreven. Met aangrijpende verhalen, maar ook geweldige anekdotes van haar twee kleine dochters. Hoe eng ik de komende operatie ook vind, ik verheug me nu al op de anekdotes van daarna. Ze beleeft vast geweldige avonturen in het ziekenhuis. Met haar iPhone naast zich. Om ons snel op de hoogte te houden.

Ga naar Agaat’s blog >>

  4 comments

 1. Agaatt   •  

  Het is prachtig geworden, mooie samenwerking. Bedankt. Voor álles! X

 2. Marcella   •  

  Goed idee, een fijne plek om haar hart te luchten en iedereen op de hoogte te houden. Wat fijn dat je haar dat kunt geven!

 3. Peet   •  

  Mooie site geworden. Kippenvel door de reden. Veel sterkte gewenst!

 4. Anouk   •  

  Mooi gedaan, Laura. Ik ga het blog volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *