Wat in mijn hoofd zit…

… zit zeker niet in mijn kont. Alles wat ik bedenk, wat ik wil, moet meteen. Na ja, de dingen waar ik enthousiast over ben. Ik bedenk ook wel eens dat het huis schoon moet, maar dan blijft het vooral in mijn kop zitten en gebeurt er niets.

Gisterochtend in de trein bedacht ik – zoals me wel iets te vaak gebeurt – weer eens wat nieuws. Opeens ging dat lampje branden. Hoewel, het is niet echt nieuw. Het zou de derde variant worden van de nieuwsbrief van Perfect Portret. Want dat was wat ik bedacht, een nieuwe nieuwsbrief. Niet zozeer qua inhoud, maar qua look & feel. Ik vond dat ik te beperkt was met mijn huidige lay-out. En dus bedacht ik ‘s morgens in de trein een nieuwe variant.

Op de terugweg – en dan is reizen opeens zakelijk – bedacht ik me hoe ik dit ging realiseren. Ik deed wat inspiratie op op het wereldwijde web, vroeg mijn vriend Google om advies, tikte teksten uit op mijn telefoon. Na het boodschappen doen & het eten dook manlief in bad en was de bank met laptop voor mij.

Drie uur lang was ik aan het pixel- en letterneuken. Stiekem een beetje HTML aan het coderen ook, want Laura is een klein nerdje. Tussendoor showde ik Ferry & een vriendin in het resultaat. En toen ik naar bed ging, was hij klaar om volgende week verzonden te worden.

Vannacht lag ik wakker, door zo’n stomme k*tmug. Dan maal ik & denk ik. “Maar als ik nu onderaan nog een strook toevoeg met…?” Ik noteerde het tussen mijn twee oren en ging weer slapen (3 muggenbulten verder). Vanmiddag kroop ik weer op de bank, en die strook is. Er als iets in mijn hoofd zit…

Nieuwsgierig geworden? Ga naar Perfectportret.nl/nieuwsbrief om je aan te melden. Want stiekem is de inhoud ook een beetje anders en kunnen de vakantiegangers onder jullie er nog best wel eens wat aan hebben.

  3 comments

  1. Anouk   •  

    Altijd leuk, die nieuwe ideeën. Ben benieuwd!

  2. Marieke   •  

    Haha, je maakt het jezelf ook niet echt makkelijk. 😉 Maar goed, ieder z’n hobby’s! Ik ben benieuwd naar je nieuwe creatie.

  3. Petra   •  

    Herkenbaar 🙂 Ik ben benieuwd naar je nieuwe nieuwsbrief. Zie hem vanzelf wel verschijnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *