Over LauraVl en Dr. Oetker

Mijn vader zei altijd: “Knappe vader, bijdehandte moeder, en dan zulke kinderen.” Daar moest ik aan denken toen ene LauraVl vroeg om als gastschrijver op haar blog, iets te schrijven over hoe ík tegen haar aankijk.

Volgens mij heeft LauraVl twee aardige, warme en vooral rustige ouders. Hoe heeft het zo fout kunnen gaan?

Aardig is LauraV echt, dat zal iedereen beamen. En warm is ze zeker; Laura heeft het hart op de juiste plaats. Of het nou een vriendin is die een zware operatie moet ondergaan, of een man die denkt dat ie vissenfluisteraars is. Laura laat je nooit in de steek.

Maar met de rust wil het nog niet zo lukken. Als ADHD pudding is, dan is Laura Dokter Oetker zogezegd. Zij propt écht 30 uur in één dag.

Zo kun je bij haar terecht voor een Perfect Portret. Maar ook voor een Foto van jouw bruiloft kan je niet om haar heen. En de vrijgezel die niet geportretteerd wil worden komt toch weer bij haar uit voor een Foto van jouw huisdier. Daarnaast heeft ze een website voor alles wat jij Like And Love, is ze de Baas van het journaal en mag ze voor haar hoofdsponsor een website onderhouden met de mooiste vakantieaanbiedingen. Hoezo ADHD?

Als meester van de 250 woorden mag ik dat allemaal in 250 woorden verwoorden. Nou, bij deze dus. En waag het niet, lieve LauraVl, om daar één letter aan te wijzigen. Want de columns op míjn site, onderhoud ik helemaal zelf.

Deze gastblog werd je aangeboden door Ger Heimans, mede-blogger en -tweep.

  4 comments

 1. Rianne   •  

  Erg leuk geschreven! Laura doet inderdaad ontzettend veel. Had ik maar een fractie energie van wat zij allemaal heeft =D

 2. Iolente   •  

  Mooi geschreven! En respect hoor, voor wat Laura allemaal voor elkaar weet te krijgen!

 3. Anouk   •  

  Zaten er maar echt 30 uur in een dag!

 4. Saskia   •  

  Erg leuk geschreven. Ze is een bezige bij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *