Hollen & stilstaan

Ik leek wel een getrainde marathonloper, met maar één doel: winnen. En snel ook. Binnen no time tikte ik de -5 kilo aan. En toen stond ik stil…

En niet omdat ik nu tevreden ben. Met name mijn buikgebied kan nog wel wat aandacht gebruiken. Minder kwabjes & strakkere kwabjes spieren. Koekjes, chips en andere lekkernijen moet ik dus nog steeds zoveel mijden en tijd nemen voor de ab roller staat ook nog boven aan mijn prio-lijstje.

Maar vorige week was geen goede afval-week. Het was een té leuke week met teveel lekkernijen. Al op maandag ging het mis: we vierden Ferry’s verjaardag in de sauna. Met carpaccio en zalige pestomayonaise. En met een overheerlijke tosti. De dag daarna was Ferry echt jarig. Op het menu stond kip met patat. Weliswaar zonder appelmoes mayonaise, maar met slagroomtaart toe.

Woensdag ging ik uit eten met Nadia, een fotograaf met wie ik binnenkort een huwelijk samen fotografeer. Het vooraf bespreken ging heel goed samen met overheerlijke aioli. En omdat ik geen genoeg kon krijgen van uit eten gaan, trakteerde ik Ferry donderdag op een etentje. Omdat we elkaar het hele weekend niet zouden zien.

Want het weekend zat ik in Budapest. Waar ik patat at, elke dag. Waar ik voor het eerst in bijna twee weken genoot van chips. Waar snoepjes weer even mijn beste vriend waren. Waar de steaks overheerlijk waren. Waar ik de wodka redbull in mijn hart sloot. Waar ik te weinig sliep. En wat ik afsloot met een McFlurry Magnum White bij thuiskomst.

Gelukkig leverde deze lijst mij maar 0,7 kilo extra op. Maar dat streefgewicht & bikini in Florida is nu wel een ver-van-mijn-bed-show. Tijd om weer even te rennen!

  4 comments

 1. Marieke   •  

  Ik doe met je mee! Ik moet nog 2 kg, we can do it! Gaan we daarna naar de Japanner. 😉

 2. Laura   •  

  Hier nog 4,5 kilo te gaan. Zullen we in december naar de Japanner gaan? 😉

 3. Michel ten Hoove   •  

  Hollen of stilstaan? Dat herken ik helaas wel. Al is het niet op de manier zoals jij die omschrijft. De manier waarop ik het herken is misschien wel een blogpostje waard.

 4. Marcella   •  

  Ik doe het afvallen niet zo snel, omdat ik hoop dat ik mezelf zo een bewust en gezond eetpatroon aan leer. En op 1000kcal kan ik niet functioneren.

  Ik ben nu 7,5 kilo lichter dan januari. Ik ben nu weer terug op mijn pre vakantie gewicht. En nu wil ik er nog zeker 4,5 af, dus ik doe met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *