Plan-held

Hoewel ik soms als een kip zonder kop door het leven ga en veel vergeet, heb ik meer structuur en meer planvaardigheden dan je op het eerste gezicht van me verwacht.

Ja, er zit altijd veel in mijn hoofd. En ja, dat is soms lastig. Maar er zit ook veel in mijn hoofd dat nuttig is. Onze agenda bijvoorbeeld. Ferry hoeft me maar te bellen en te vragen: “Wat doen we [die datum], want…?” Ik weet dan direct of we wat hebben staan en doe er soms iets langer over om te bedenken wat dan. Toch heb ik planmatig wat steken laten vallen de afgelopen periode en is het nu buffelen tot aan de vakantie.

Zo nam ik een opdracht voor een bruiloft aan. In de tijd dat we nog in de veronderstelling waren dat een verre vakantie er dit jaar niet in zou zitten en we max. 11 dagen weg zouden gaan. Die vindt plaats de vrijdag voor vertrek, en is in Zeeland. Wat betekent dat ik donderdag naar Zeeland ga, bij een mede-fotografe logeer, vrijdag 15 (!) uur lang fotograferen, weer afzak naar die collega en zaterdag naar huis rijd. Waar ik alle kaartjes inlees, dubbel backup (eentje voor elders, voor als het huis in de fik vliegt) en de eerste previews verstuur (want dat beloof ik binnen twee weken). En dan heb ik 12 uur om mijn koffer te pakken.

Gelukkig heb ik vanaf vrijdag vrij en was ik zo slim om de dagen daarvoor niets te plannen. Ahum. Maar ja, die ene klant kon alleen op dinsdag of donderdag en laat dat nu net in de vakantie kunnen. En die baby-shoot wilde ik toch eigenlijk ook geen nee tegen zeggen. En door de regen waren er ook nog twee shoots van de afgelopen weken verplaatst, die wel voor mijn vakantie plaats moeten vinden. En bewerkt moeten worden.

Of dat alles is? Ja hoor. Voor de rest hoef ik alleen nog even naar de fysio, de kapper, het ziekenhuis en de tandarts in die week. En de laatste boodschappen te doen, en de route door te nemen. Het huis hoeft natuurlijk niet schoon voor we weggaan ofzo.

Oké, niet handig gepland. Doodop in het vliegtuig. Ach, misschien heb ik dan een keer geen last van mijn vliegangst.

  3 comments

  1. zuster_klivia   •  

    Ik word al moe van alleen het lezen, wat een drukte zeg! 😉

  2. Marcella   •  

    Dat wordt slapen in het vliegtuig! Succes met je laatste werkdag en met de drukte 😉

  3. Lyanne   •  

    Jeetje wat een drukte! Gelukkig kan je inderdaad slapen in het vliegtuig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *