Stom!

Schreeuwende buurjongetjes met lakse ouders. Dat er zoveel calorieën in champagne-aardbeienijs zitten. Mensen die aan je trekken en pushen. Dat de lekkerste smaak bij raketjes bovenaan zit. Het ontbreken van kaboutertjes die je huis schoonmaken bij tropisch weer.

Zoemende muggen als je wilt slapen. Dat hoe dichterbij je bij vakantie komt, hoe langer het lijkt te duren. Intercity’s zonder airco. Dat de wasmachine niet harder piept als hij klaar is. Mijn ADHD-neigingen. Hurricane warnings in Florida.

Niet weten op wie je moet stemmen. Dat je nek pijn gaat doen bij buikspieroefeningen. Regen in weekenden dat je veel fotoshoots gepland hebt staan. Dat muggenbulten altijd gaan jeuken als je gaat slapen.

Koude voeten in bed. Puistjes waar ik aan ga krabben. Lange, eenzame zondagen. Onzeker zijn. De wekker die om 5.45 uur gaat. Een weegschaal die op hetzelfde gewicht blijft hangen. Mensen die nog sneller praten dan ik.

Barefoot-schoenen. Mensen die liegen over aanrijdingen en schades. Buren die een groot feest geven terwijl ik een keer vroeg wil slapen. Dat ik altijd stomme films uitkies. De economische crisis. Klagende mensen.

Zeg, wat vind jij eigenlijk stom?

P.S. Lees ook waar ik blij van word de laatste tijd.

  2 comments

  1. Patrick RP (VRF)   •  

    ….Mensen die alles stom vinden, wat normaal is

  2. Petra   •  

    haha klagende mensen aan het einde… die is leuk!

    Maar ik doe even lekker met je mee: fruitvliegjes, bromvliegen, mugggen, eigenlijk alles wat vliegt en irritant zoemt, regen op de dag dat ik door jou gefotografeerd zou worden, te weinig tijd in een dag… en ehm.. nu houd ik op want er is ook zoveel leuks in het leven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *