Verdomd sexy

Mag je van jezelf zeggen dat je verdomd sexy bent in die nieuwe broek? Ja hè?

In juni begon ik fanatiek met afvallen. Ik was de overtollige kilootjes zat en met name die grote zwembad rond mijn middel. Een beetje sceptisch was ik wel: ik en discipline? Ik en koekjes en chips laten staan? Maar ik deed het, zonder problemen. Ik schrapte veel van het menu, behalve lekker uit eten gaan.

De eerste drie kilo gingen er af, en je zag amper wat. Er gingen er nog een paar af, mijn kleding werd wijder en dat bandje werd minder. Na de vakantie leek er ‘opeens’ een nieuwe Laura te zijn. Ik had mijn streefgewicht nog net niet bereikt, maar vond het welletjes na negen kilo: ik was inmiddels een slanke den. Met nog een heel inimini klein slap buikje, maar buikspieroefeningen zijn nu eenmaal niet mijn favoriet.

Een nieuw lichaam = nieuwe kleding. En dat was ook hard nodig. Ik ploos mijn kledingkast uit en 2/3 van de spijkerbroeken kon ik weggooien. En dus ging ik shoppen: met mijn moeder, met vriendin Marij en met Ferry. Nieuwe spijkerbroeken, drie maten kleiner. Strakke jasjes, die eindelijk weer korter mochten zijn. Knalrode, brandweerrode killerheels. Bijpassende accessoires. Een kort winterrokje. Een compleet nieuwe kledingkast.

En nu dus nog een mooie, zwarte spijkerbroek waarin mijn benen nog slanker lijken. Ik kijk in de spiegel en smile van oor tot oor. Nu pas zie ik hoe ongelukkig ik was met dat oude lichaam. Nooit meer terug!

  6 comments

 1. Marike   •  

  Wat fijn! En ja, dan mag je jezelf sexy vinden! 😉

 2. Willemvk   •  

  Er is helemaal niets mis met jezelf sexy vinden.

 3. An1983   •  

  Super!! Tuurlijk mag je jezelf sexy vinden. Heerlijk he om je zo te voelen na vele kilo’s lichter

 4. Sas   •  

  Fijn om te horen! Niets mis mee, jezelf sexy vinden.

 5. Marcella   •  

  Wat klink je heerlijk tevreden! Geniet van je nieuwe jij! Fijn zoveel kilo lichter!

 6. Maris   •  

  Lekker is dat he? Ik heb het steeds na het zwanger zijn, dan vind ik mezelf ook ineens verdomd sexy. Eindelijk weg met dat vocht en al die kilo’s. Geniet er maar lekker van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *