Konijn Tim

Aldus het beweeglijke monster

Ik mag dan een bazinnetje hebben die fotograaf is, je zult me niet snel op foto’s vinden. Ik ben namelijk een beweeglijk monster.

Echt, dat zijn de woorden van mijn bazinnetje. Ik ben een beweeglijk monster. Het zal je maar gezegd worden. En dan ook nog geen fotoshoot. Slechts één keer durfde ze een fotoshoot van haar beweeglijke monster aan.

Ze wilde me zo graag in de studio op de foto zetten en ik besloot dat te saboteren. Dat krijg je als je een beweeglijk monster wordt genoemd. En: kom op, ik ga toch niet op een glad, wit stuk papier aan een rol stil zitten. Ik ontdek toch liever de hele zolder.

Helaas had ik mijn bazinnetje te laag ingeschat. Ze had hier natuurlijk een oplossing voor: omkopen met wortels. Ik werd in een houten emmer gezet met een hele bos van die oranje dingen. Daarvoor wil ik natuurlijk wel eventjes model staan!

Maar dat was wel de laatste keer dat ik echt een fotoshoot kreeg. Af en toe maakte ze wel foto’s, één foto vindt ze zelf zo mooi dat die als achtergrond op haar mobiel staat. Ik en het baasje samen. Haar twee mannen, zoals ze dan zegt.

Ook afgelopen weekend mocht ik weer even op de foto. Het bazinnetje heeft namelijk een nieuwe lens. Een enorm groot ding, dat ze wil gaan gebruiken voor wild spotten in Afrika. En stiekem voor bruiloften. Maar zaterdag was het ijzig koud om buiten te fotograferen, olifanten waren niet bij de hand en ook een bruidspaar kan ze niet zo uit de kast trekken.

En dus werd ik uit de kast getrokken. Sta ik er niet mooi op hierboven? Denken jullie dat een modellencarrière voor mij is weggelegd? Eerlijk graag!

  2 comments

  1. Peet   •  

    hahaha leuk weer hoor 🙂 vind het nog steeds knap hoe jij je konijn hebt opgevoed. Dat is bij de mijne nooit gelukt, dat bleef een wild ‘monster’.

  2. LNNK   •  

    Haha nou je staat er mooi op hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *