Vrijdag pakketjesdag

Thuiskomen en pakketjes vinden: ik vind het het leukste dat er is. Nee, niet waar. Het uitpakken is nog veel leuker!

Vandaag kwam ik thuis en lagen er vijf pakketjes op de bank. In mijn geval zijn het of pakketjes voor de zaak (die ene vergroting, nieuw verpakkingsmateriaal of heel saai nieuwe inktcardridges) of voor Like & Love (it!) en soms nieuwe kleding. In dit geval waren het pakketjes voor het laatste en omdat ik de recensie-exemplaren meestal maanden voordat ze uitkomen aanvraag, is het elke keer weer een verrassing wat er in zit.

Bij een deel van de (nieuwe) lezers zullen de hersenen inmiddels zijn gaan kraken: Like & Love (it!), wat is dat? Dat is website 2019 (ik houd van overdrijven) van mij. Een website met de leukste gadgets, de must have boeken voor in je Ikea-boekenkast en de leukste websites. Juni 2009 gestart en iedereen is er enthousiast over.

Maar het is nog niet zo’n succes als ik zou willen. Niet omdat het een slecht concept is, integendeel als je het mij vraagt. Maar omdat ik er te weinig tijd in kan stoppen. Mijn werk gaat voor, mijn privé gaat voor en dan nog mijn bedrijf. De aanvankelijk drie berichten die ik per dag wilde plaatsen werd al snel gereduceerd naar één en zelfs dat haal ik niet altijd.

Ik probeer veel vooruit te schrijven, in de trein te typen, maar ik red het simpelweg niet. Items spotten, items schrijven & items plaatsen: het is geen uren werk, maar het tikt wel aan. Liever heb ik ‘vele handen maken licht werk’. Ik heb mensen gehad die fanatiek mee zochten- en schreven, maar uiteindelijk komt men met de tijd in de knel. Op dit moment is het just me en mede-naamgenoot Laura die vorige week is begonnen. Via Pinterest delen we een moodboard waar we de leukste dingen op pinnen en zodra één van ons tijd heeft gaan we er mee aan de slag. Een goed duo, al zeg ik het zelf, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Op zoek naar meer mensen dus! Misschien iets voor jou? Wat je er voor terugkrijgt? Geen geld (ik verdien er niets mee, wie weet ooit). Maar als je mee schrijft, kun je ook af en toe leuke cadeautjes ontvangen op vrijdag pakketjesdag (of een andere dag). En schrijfervaring op doen. En meegesleept worden door mijn enthousiasme. En leren van mijn online kennis (uch). En en en…

Zeg, wat houd je eigenlijk tegen? Surf naar Like & Love (it!) en geef je op als schrijver!

P.S. Zelf niet zo’n schrijver, maar ken je wel iemand die dit heel erg leuk zou vinden? Stuur gerust door!

  3 comments

  1. Laura   •     Author

    @ Marcella: mail gerust als je interesse hebt om mee te schrijven

  2. Anouk   •  

    Ik wil het nog steeds wel, dat schrijven… maar tijd is ook het grote probleem, helaas. Veel plezier met de pakketjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *