Florida

Summer love

Waarom de zomer voor mij nooit hoeft te eindigen?

Na het eten een ijsje halen bij de ijscoboer Heel veel flesjes fruitshoot Eten in de voortuin, tot de zon achter het bos zakt Met blote voeten in het gras lopen De geur na een onweersbui Fotoshoots bij zomers avondlicht Slapen onder een laken Spelen met de koi Blij zijn met de airco op kantoor Jurkjes, rokjes & jumpsuits Gelakte teennagels (ja echt!) Een bloeiende druivenrank aan de schuur Twisters (jeugdsentiment!) Heel veel chicklits lezen Het bijna-vakantiegevoel Eindelijk weer die te gekke zonnebril kunnen dragen De geur van zonnebrand Eindelijk mijn tijdschriften-achterstand inhalen tijdens het zonnen Genoeg redenen hebben om niet te koken: terrasje-tijd! De afdruk van slippers op je bruine voeten na het zonnen Pootje baden in de vijver Korte spijkerbroekjes kunnen dragen Avonden bij de vuurkorf Flipflops Iedereen is vrolijk! De extreem lange avonden Toffe fotoshoots op het strand

Waarom hoeft de zomer voor jou nooit te eindigen? (of juist wel)

  2 comments

  1. Evey | Style Spy   •  

    Ohja heerlijk! Gelukkig blijft het nog even rond de 25 graden voor die vuurkorfjes 😀

  2. Mieke   •  

    Oh heerlijk he! Echt fijn, zo’n mooie zomer.
    Van mij mag de zomer nog wel even duren vanwege de heerlijke stranddagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *