Wednesday wishes #1

“Jij moet echt een keer een shop-stop inlassen”, zei collega A. me laatst nadat ik weer eens mijn laatste aankopen via Whatsapp doorstuurde. Ze had een punt, ik koop veel. Maar er is ook zoveel leuks te vinden!

A. had gelijk. Het geld is er dit jaar uitgevlogen: nieuwe matrassen, het huis laten schilderen, de werkkamer verbouwd, laten we Zuid-Afrika niet vergeten en nu komt de hond er aan.

Maar ik shopte me nog te pletter tijdens en ook na onze vakantie. Van sjaaltjes in alle kleuren tot spijkerbroeken. En dan meteen vijf. Van Noosa-chunks tot twee paar leren schoenen van Van Dale (en de gemiddelde prijs daar…). Van winterjas tot twee keer hetzelfde colbertje, omdat ik de eerste in de kroeg liet liggen.

Tijd om even flink de rem er op te zetten. Geen aankopen meer voor mezelf, alleen voor de hond. Of voor het huis. En ook wat minder uit eten. Einde cadeautjes voor anderen.

Maar met de zoektochten die ik regelmatig houd voor Like & Love (it!) is dat nog best een opgave. Ik kom simpelweg teveel leuks tegen. Van gadgets tot mode-accessoires, van boeken tot hebbedingen voor in huis.

Maar mag ik dan niets meer doen met mijn leuke vondsten? Ja hoor! Ik deel ze met jou en leg voor mezelf direct een handige wishlist aan. En uh… sorry vast voor je lege portemonnee!

wednesday  wishes

I. Een unieke melkfles, die als je hem uit elkaar haalt een complete ontbijtset is. II. Ik denk dat ik erg vrolijk zou worden van deze huggy buddha’s op mijn bureau. Naast mijn nieuwe iMac staan ze vast fantastisch! III. Sinds de vakantie ben ik aan het bakken: brownies, speculaasbrokken en koekjes staan hoog op de wishlist. Zijn deze koekjesvormen niet schattig? IV. Met Vakantie.nl werk ik aan een nieuw project, ben helemaal into reizen en daar past dit travel journal prima bij! V. Ik ben sinds kort fan van Mevrouwtje Appel en als iemand gul wilt zijn tijdens de feestdagen, dan graag deze geweldige armband. Mijn levensmotto! VI. Hoewel we de hondenpenning al in huis hebben, vind ik deze halsbanden ook echt geweldig.

  3 comments

  1. Sas   •  

    Ik vind vooral die armband erg leuk!!

  2. Eva   •  

    Die melkfles is wel heel gaaf!

  3. LNNK   •  

    Het armbandje is tof en de melkfles ook en de boekjes ook en.. en.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *