Zuid-Afrika in beeld

Zuid-Afrika… was dat niet? Oh ja, daar waren we zes weken geleden op vakantie. Zodra we terugkwamen, werden we direct weer meegezogen in het alledaagse leven. Zelfs de vakantiefoto’s raakten in de vergetelheid.

Het eerste weekend dat we thuis waren, stortte ik me vol op de vakantiefoto’s. De afspraak met mezelf was dat ik namelijk nog vakantie had en die klanten die paar extra dagen ook nog konden wachten. Ik zette een ruime selectie op Facebook, en kreeg veel oh’s en ah’s te horen. Stiekem was ik er zelf ook best trots op.

Maar toen namen de klanten de aandacht over. Fotoshoots moesten bewerkt worden, die ene trouwreportage moest afgerond worden, er moesten twee trouwalbums ontworpen worden. En ook bij Vakantie.nl zat ik niet stil. Vakantiefoto’s? Die was ik even vergeten. En ik had nog wat gedoe met mijn nieuwe iMac tussendoor…

Maar die nieuwe iMac is wel verdomde snel. Vorige week was ik dan ook ‘opeens’ zo door mijn vakantiefoto’s heen. Gisteren besteedde ik 6 uur aan het plaatsen van de foto’s bij een stockbureau. Wie weet verdien ik er nog wel een ticket mee om terug te vliegen naar Zuid-Afrika.

En nu is het dan ook eindelijk tijd om ze met jullie te delen. Niet jaloers worden he?

P.S. Wil je het verhaal bij een foto horen? Vraag het me gerust!

  3 comments

  1. Willemvk   •  

    Ik heb lang niet alles gezien, maar er zitten prachtige exemplaren tussen.

  2. LNNK   •  

    Wat een prachtige foto’s zeg. Ik wil nog zo graag eens naar dat land!

  3. Mieke   •  

    Echt prachtige foto’s. Stuk voor stuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *