Hopeloos verliefd

Hoewel ik trouw al mijn puppyverhalen op Hondenmania.nl zet, kan ik het niet laten om het hier eerst van de daken te schreeuwen: ik ben verliefd!

Zondag gingen we voor het eerst kijken bij onze kleine man. Na ja, onze klein man. Bij het hele nest, want welke hond van ons wordt weten we pas na de puppytest. Ik kan je vertellen – en misschien wijzig ik mijn mening nog als ze ouder zijn en ze meer gaan verschillen – het maakt geen f*ck uit welke van de vijf reutjes het wordt. Ze zijn allemaal om op te eten!

Rond 12.45 uur kwamen we – veel te vroeg! – aan in Zaandam. De deur werd snel opengedaan en we werden ‘belaagd’ door de honden waar we vorig jaar al kennis mee hadden gemaakt: Pelle, Silke (de moederhond) en Quinty. Sanne was een hondenshow aan het lopen (en werd derde). Uit de hoek van de kamer hoorden we gepiep komen: acht kleine witte ‘molletjes’ lagen daar met hun oogjes dicht. Af en toe ging er een klein oogje open en tijgerden ze naar elkaar toe.

Drie uur lang was ik niet weg te slaan bij de puppy’s. Ik troostte ze als ze piepten na het voeden en moederhond buiten uitgelaten werd. Ik fotografeerde ze en observeerde ze. We stelden vragen aan de fokker. En ik vroeg me vooral heel vaak af hoe ik kan zorgen dat de komende zes weken snel gaan?

P.S. Ik maakte veel foto’s met mijn camera, maar mijn iPhone moest natuurlijk even bewegend beeld vastleggen. Zijn ze niet om op te eten?

  2 comments

  1. LNNK   •  

    Oh wat zijn ze lief! Vreselijk irritant dat ik zo allergisch ben!

  2. Laura   •  

    @ LNNK: ik ga je wel een plezier doen met enorm veel ahhh-foto’s en video’s. Ok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *