Wednesday Wishes

Wednesday Wishes #2

Ik was er niet helemaal happy mee: de vorige aflevering van Wednesday Wishes. Niet vanwege de producten of de inhoud, maar de vormgeving. Deze keer dus negen nieuwe producten in een nieuwe vorm. Veel plezier met shoppen!

Ik zei het nog zo: een feestdagen-boycot dit jaar. Ik heb alleen het grootste nadeel gevonden. Ik mag geen verlanglijstje inleveren, ik kan me niet verheugen op een van de onderstaande producten in mijn schoen of onder de kerstboom. Ach, wie weet heb jij er dan wat aan voor je verlanglijstje? Dan onthoud ik ze voor volgend jaar, als ik niet dezelfde stomme fout ga maken.

wednesday

1. Voor Like & Love (it!) mocht ik de service van Cupcake Studio bellen. Wat een goddelijke cupcakes! Alleen zoveel smaken, en ik wil nu graag die met de speculaascruble bestellen. 2. Sinds ik veel boeken recenseer voor Like & Love (it!) puilen de planken uit met boeken. Op steeds meer plekken slingeren ze rond. Ik denk dat Ferry erg blij wordt als ik ze netjes ergens neerzet. Met deze quote-boekensteun is dat geen straf. 3. Ik raak ze altijd kwijt; thuis of op het werk. Of zelfs in de trein. Maar als ik nu eens bontgekleurde kabels van Freshcables zou hebben, zou dat toch minder snel gebeuren? 4. Ik heb net een nieuwe jas, dus ik mag simpelweg niet van mezelf. Maar van deze mint & berry-jas op Zalando.nl gaat mijn hart wel harder kloppen. 5. Ik ben geen die-hard Blond Amsterdam-fan, maar met een voorliefde voor Japans eten ben ik wel gevallen voor dit Azië-servies. 6. Met de gestucte muren hier is het niet echt handig, maar wat zou ik graag zo’n muursticker met quote in mijn gang willen hebben hangen. 7. Mijn liefde voor Noosa-chunks is enorm groot: ik heb een ware verzameling thuis die ik bijna apart dien te verzekeren. Omdat het wel erg de spuigaten is uitgelopen, heb ik daar nu echt een stop op gezet, maar wat zou ik graag de najaars-collectie bestellen. 8. De nieuwe Bridget Jones is uit. Helaas alleen nog in het Engels, dus ik wacht op de Nederlandse. Wat jij? 9. Stiekem kun je er natuurlijk niet vooruit komen dat je het liefst samen met deze degelijke magnetron-sloffen op de bank wil zetten. Maar als ik je nu vertel dat ik al-tijd koude voeten heb?

  1 comment

  1. Jess   •  

    Die magnetron-sloffen lijken me echt geweldig. Ga ze onthouden voor mijn verlanglijstje. Die boekensteunen zijn ook heel gaaf trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *