Wednesday Wishes

Wednesday Wishes #3

Ik heb verzuimd. Net begonnen met een nieuwe rubriek en na twee weken al een week geskipt. Met genoeg redenen. Lees je even mee? Om daarna flink te shoppen met deze Wednesday Wishes

Geskipt dus. Omdat…

  • … ik Like & Love (it!) ‘even’ besloot in een nieuw jasje te steken. Met succes: er wordt meer geliked, men blijft langer op de website en zelfs Google vindt me liever. Oh en ik was ook nog wat tijd kwijt met een Grote Kerst Give-away.
     
  • … mijn leven momenteel om puppy’s draait. Zondag zijn we weer wezen kijken (zie Instagram) en daarna moest ik veel foto’s bewerken. En aankopen doen, wat heeft een hond allemaal wel niet nodig. Vanaf nu gaan we elk weekend langs, tot over drie weken als hij thuiskomt.
     
  • … het rete-druk is op het werk! De komende maanden kom ik er niet uit, door een nieuw maar te gek project maak ik flink wat overuren. Binnenkort vast nog wel een keer meer daarover.

Maar goed… toch nog tijd gevonden voor een Wednesday Wishes. Shop ze!

wednesday Wishes

1. Een geweldige toiletrolhouder, die wil je toch gewoon als fotograaf. 2. Je bent een fotograaf of niet. En als je fotograaf bent mag het boek Voorbij de camera niet in jouw werkkamer annex studio ontbreken. 3. Ik heb de kooksmaak weer te pakken. Misschien toch eens sushi proberen met deze handige sushimaker. 4. Omdat ik al mijn briljante ideeën ergens in kwijt moet. Dit notitieboekje dus. 5. Oeh, een knoflooksnijder. Welkom veel meer smaak dan met een pers, en minder knoflook aan je handen. 6. Is een bioscoopkaartje ook een aankoop? Ik wil naar deze kerstfilm. 7. Witte chocoladefondue? Geen probleem met deze Hotchocdip. die in veel smaken verkrijgbaar is. 8. De bak-encyclopedie van dit moment, Rudolph’s Bakery. Ik heb hem gerecenseerd voor Like & Love (it!) en ben fan. 9. Een aangrijpend e-book van een fotograaf die haar strijd tegen borstkanker zelf vastlegde. Je steunt meteen het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *