Mevrouwtje ongeduld

Ik ben er klaar mee. Helemaal. Ik heb genoeg gewacht. Nu bijna een jaar.

10 december vorig jaar gingen we bij een nest pups van zes weken kijken. Niet om mee te nemen, ze waren al vergeven. Nee, om te kijken of de fokker ons beviel. Direct daarna schreven we ons, als eerste in, voor het volgende nest.

En dat volgende nest is vijf weken geleden geboren. Drie vrouwtjes, vijf mannetjes. En een van die mannetjes is voor ons. Welke weten we nog niet en dat maakt ook niets uit, ze zijn allemaal lief.

Wat wel uitmaakt is dat ik klaar ben met het wachten. Hoe leuk ik het ook vind om elke week – met een beetje kriebels in mijn buik – naar Zaandam te rijden om twee/drie uur te knuffelen en te fotograferen, het is gewoon tijd om onze pup mee naar huis te nemen.

Zijn bench staat klaar, zijn hondenkussen ligt er al, zelfs de eerste zak voer hebben we al. En zijn penning met zijn toffe naam natuurlijk ook al.

Nog twee bezoekjes aan Zaandam, nog ruim twee weken aftellen en dan mag konijn Tim gaan wennen aan zijn nieuwe vriend. Als dat maar goed gaat…

  6 comments

 1. Sylvia   •  

  Heb je echt nog geen voorkeur voor een van de mannetjes? Vaak is het toch liefde op het eerste gezicht met die beestjes 😉

 2. Laura   •  

  Op het eerste gezicht was moeilijk, want toen waren ze twee weken en dan doen ze nog vrij weinig 😉

  Nu wel een lichte voorkeur, maar zou zo volgende week weer anders kunnen zijn. Sowieso mogen we niet ‘zomaar’ kiezen er volgt ook nog een puppytest. Dus ik wapen mezelf daar ook enigszins voor door me niet op één puppy te focussen.

 3. Maire   •  

  Oh, wat super leuk! Ik snap heel goed dat je niet meer kan wachten! Heeel veel plezier straks met jullie hummeltje! 😉

 4. Fenne   •  

  ooh wat spannend!
  Tegen dat jullie een pupje hebben, zal ons Golden-dametje verhuizen. Ze is in opleiding bij Hachiko VZW en gaat hopelijk deze winter een nieuwe baas vinden (hoewel we haar enooorm gaan missen)

 5. Anouk   •  

  En ik maar denken dat hij er allang was! Haha. Maar ziet er wel lief uit 🙂

 6. Marieke   •  

  Die foto’s van jou zijn echt geweldig. Om bij weg te smelten zo cute!!! Kan me voorstellen dat je helemaal klaar bent met wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *