Vuurwerk

2014: what’s next?

In navolging van #mijnmoment ben ik ook eens gaan nadenken over wat 2014 mij zal brengen. En vooral: wat wil ik dat 2014 mij brengt? Gek genoeg bleef mijn hoofd verrassend leeg.

Mijn hoofd blijft niet verrassend leeg omdat ik geen wensen heb. Integendeel. Zo wens ik met heel mijn hart dat de vernieuwde Vakantie.nl, die we in maart gaan lanceren, een super-groot succes wordt. Het plan staat als een huis, het kan niet anders dan werken. Maar toch is het spannend & een flinke uitdaging met de nodige ambities. Maar ambitieus ben ik wel, dus dat komt goed.

Ik zou heel graag willen zeggen dat we een mooie vakantie in het vooruitzicht hebben. Met zijn tweetjes of zijn drietjes. Maar helaas. Ferry heeft tot eind januari vrij om Boaz op te voeden, om de eerste periode te overbruggen en dat is dan zijn vakantie. We gaan gretig gebruik maken van zijn roostervrije dagen en de lange weekenden die we daardoor samen hebben en gewoon korte uitjes doen. Die mooie reis bewaren we wel voor 2015.

Voordeel aan niet op vakantie gaan, is dat je geld overhoudt. En die kunnen we bij de nieuwe auto leggen. Met Boaz erbij is het toch wel handig om een stationcar te hebben – en mijn god, ik ben al zo goed in parkeren – dus dat is wel echt een streven voor 2014. Maar dan zal er flink gespaard moeten worden en daar is deze shopaholic en foodaholic niet zo goed in. Al denk ik dat we geld besparen doordat we nu Boaz er is minder uit eten gaan.

Buiten deze drie dingen kan ik niets opnoemen voor 2014: mijn hoofd is leeg. Ik ga niets verwachten, ik ga niets hopen en ik loop niet te ver vooruit. In het verleden is gebleken dat het toch anders loopt dan je gepland had. En ook al is dat soms negatief, ik heb mezelf bewezen dat het zelfs dan goed komt. Dat ik sterker ben dan ik ooit dacht te zijn. Geen verwachtingen meer dus, het komt wel goed.

Er is alleen één wens: gezond zijn & gezond blijven. Want helaas is dat iets waar je, hoe sterk je ook bent, zelden zelf invloed op hebt. Op een gezond 2014!

Fotografie: Kmitu | Dreamstime

  1 comment

  1. Marieke   •  

    Kleine uitjes en weekendjes weg zijn ook heel leuk! En je begint dit jaar al met iets heel moois, jullie super schattige Boaz. Als je geen verwachtingen hebt, kan er ook niets tegenvallen! 🙂 Ik wens je een top 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *