Kleine geluksmomenten #1

Heel, heel soms vergeet ik in drukke tijden stil te staan bij hoe leuk het leven is, hoeveel kleine geluksmomenten er zijn. Juist in deze tijden probeer ik me er tegenwoordig meer van bewust te zijn. Er is zoveel om vrolijk van te worden.

Als je überschattige puppy opeens begint te piepen in zijn slaap Als er opeens een glas drinken voor je neus staat als je hard aan het werk bent thuis Wow, die nieuwe website van Vakantie.nl wordt elke dag mooier! Een avondje op de bank zonder laptop maar met LINDA. en REIZ& Als je de mannen des huizes samen slapend op/naast de bank aantreft Ferry die mijn hoofd kriebelt na een lange werkdag Een hondje dat kwispelend bij de deur staat te wachten als je uit je werk komt Kreta-voorpret op de bank met reisboekjes om mij heen

Een enthousiaste reactie van een adverteerder die hoort over de plannen voor de nieuwe website Weer naar huis kunnen fietsen na even fietsloos te zijn geweest omdat mijn fiets was gejat Als ik achter de computer zit en iets lukt, heb je grote kans dat je me diep hoort zuchten. En in het ergste geval hoort vloeken. Als Boaz iets niet lukt (zoals brood mag kaas uit zijn kong peuzelen) dan slaakt ‘ie een geluid dat ergens tussen een kreun en een piep in zit. Zo schattig dat ik er elke keer spontaan een glimlach van op mijn gezicht krijg.

Dat het kouder wordt heeft één voordeel: ik kan eindelijk die toffe muts dragen Het geweldige magazine dat we hebben gemaakt voor mijn manager die afscheid nam. Wat was hij daar blij mee! (en dat maakt mij blij) De dag afsluiten met een goed boek dat ik ‘moet’ reviewen voor Like & Love (it!) Chocoladetaartjes met vloeibare choco-vulling als dessert Ferry in de gang lief tegen Boaz horen praten terwijl ik een keer mag uitslapen (wat dan natuurlijk niet meer lukt) Na een lange werkdag in een schoon, fris bed stappen, dat nog helemaal naar wasverzachter ruikt Pindakaas-chipjes  Ouderwetse shopweekenden 

Sta jij genoeg stil bij de kleine geluksmomenten?

  4 comments

 1. Sabine   •  

  Stap net uit bad, in die fijne nieuwe joggingbroek, plof op de bank en lees jouw blog. En denk dan ja, dit is er wel een.

 2. Laura   •     Author

  @ Sabine: oh ja, die fijne nieuwe joggingsbroek was er ook nog één.

 3. Sas   •  

  Wat een fijn lijstje met mooie momenten! 🙂 Goed bij stil te staan.

 4. Juudith   •  

  leuk om te lezen! fijne momentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *