Timehop

Januari is de maand van het bijkomen van alle feestdagen. En dat die wat saaier is, accepteer ik zonder problemen. Maar lieve februari, dat jij ook al zo saai bent dat trek ik echt niet. Mag ik een timehop naar maart?

Ik plog niet dagelijks. Mijn leven is namelijk heel saai. Zeker op dit moment. Mijn leven bestaat uit slapen, eten, werken en hond. Een beetje gechargeerd, maar daar komt het wel op neer. De nieuwe website vraagt veel tijd.

Ik vertrek om 06.40 van huis, klap in de trein mijn laptop open en om 17.45 klap ik hem op dezelfde plek weer dicht. Als ik mazzel heb staat thuis het eten klaar en laat ik daarvoor nog even snel de hond uit. Waar ik na het eten dan ook mijn handen weer aan vol heb, omdat hij me natuurlijk enorm gemist heeft overdag. Als ik mazzel heb en hij is rustig, ga ik nog even aan het werk. Althans… als Ferry boven aan het draaien is of aan het werk is. Anders kijken we samen een filmpje.

Voor zover maandag t/m vrijdag. Zaterdag staat tegenwoordig in het teken van puppycursus. En boodschappen doen. Daarna is het opwarmen van de kou op het hondenveld. En de witte hond ontdoen van alle zwarte modder. In een badkamer die daarna helemaal nat is. Zondags proberen we niets in te plannen, want die tijd heb ik nodig om uit te rusten. Of om het huis schoon te maken.

En zo slepen – weer een beetje gechargeerd, sorry – de weken zich voort. Ook in februari. Ik heb werkelijk niets bijzonders in de agenda staan. En dat is nu net wel wat ik nodig heb: momenten om naar uit te kijken. Zoals de maand maart, waarvan ik nu al weet dat er flink wat mooie momenten komen.

Zo sta ik in maart zelf eens voor de camera. Samen met Ferry & Boaz een ‘gezinsfotoshoot’ in de Soesterduinen. Ook is maart de maand dat de nieuwe website van Vakantie.nl live gaat en wat kijk ik daar naar uit. Stiekem ook spannend: kan ik alle vooraf gegeven inschattingen waarmaken? En niet te vergeten: het is weer tijd voor het jaarlijkse Thialf-uitje met mijn vader. Zondag 16 maart gaan we weer juichen, klappen, bijpraten, patat eten en Unox-worst verorberen. Met oranje hoed op natuurlijk.

Je snapt: van mij kan het niet snel genoeg maart zijn. Timehop please!

Fotografie: Flickr/J. Ishito

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *