geluksmomenten

Kleine geluksmomenten #2

Ik kan het iedereen aanraden: een blogrubriek beginnen met de naam ‘Kleine geluksmomenten’. Waarom? Elke avond sta ik bewust stil bij de geluksmomenten van die dag. Met een glimlach!

geluksmomenten Het gaat weer lekker met de aanvragen voor bruiloften en fotoshoots Boaz die denkt dar hij nog best een schoothondje kan zijn en met knuffel en al op schoot komt zitten, komische taferelen
Bijpraat-tijd met vriendinnetjes, I love it! geluksmomenten Nieuwe kleding aantrekken geluksmomenten Samen de hond voor het slapen gaan uitlaten geluksmomenten Gevraagd worden om mee te werken aan de nieuwe interne opleiding ‘Bloggen is NETwerken’ geluksmomenten

Een lange werkdag maken en dan aan het eind zien dat je echt rete-veel hebt gedaan Het zonnetje dat naar binnen schijnt op een thuiswerkdag, lente-gevoel! geluksmomenten Je kledingkast uitruimen en weer oude kleding ‘terugvinden’ en nieuwe combi’s ontdekken Het eten dat vaak al klaar staat als ik thuis kom uit het werk Boaz wordt met de dag knuffeliger en minder bijterig Goud, zilver & brons op de Olympische spelen Op een regenachtige dag geen plannen hebben en gewoon 24 uur binnen blijven

Eindelijk alle privé-paperassen weer eens geordend Ik heb al flink wat nieuwe websites gerealiseerd voor Sanoma, maar nu wordt hij ook eens volgens planning gerealiseerd, fijn! Met een warme kruik en boek op tijd naar bed Boaz die uitslaapt tot 07.30 uur

Fotografie: Flickr.com | Dancing Tuna

  3 comments

  1. Juudith   •  

    heeerlijke momentjes zitten erbij! mijn vriend en ik moesten vorig weekeind op de hond van mijn ouders passen en k snap je geluksmomentje van de hond avonds uitlaten helemaal!

  2. Wanda   •  

    Echt lekker genieten dus! Hopelijk komen er nog veel van dit soort momentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *