Kleine geluksmomenten

Kleine geluksmomenten #3

Ook afgelopen week stond ik weer regelmatig stil bij de kleine geluksmomenten in het leven. Om me te beseffen dat ik stiekem best een leuk leven heb.

geluksmomenten Boaz ging voor de eerste keer naar de dagopvang. Ja, dat vond ik eng. Maar hij deed het goed en was de rest van de dag moe. Ik genoot even van die rust! geluk Eindelijk de oplossing gevonden voor een technisch beperking van de nieuwe website, weer een adverteerder blij gemaakt geluk Ferry die precies doorheeft wanneer mijn geduld met Boaz op is en dan de taken overneemt geluksmomenten Weer goud, zilver, brons, de Olympische Spelen waren nog nooit zo leuk! geluk

geluksmomenten Het vooruitzicht van een sauna-avond geluksmomenten Ik schreef een stagevacature uit en zou haast stage willen lopen bij mezelf, hij is zooo leuk geluksmomenten Samen chips en drank op bed geluk De fokkers kwamen even langs om te kijken hoe Boaz gegroeid is geluk Een avondje tv hangen, dat gebeurt te weinig de laatste tijd geluk Mijn vader met Boaz zien knuffelen geluksmomenten

geluksmomenten Ik gaf mijn vader een rondleiding op de nieuwe website van Vakantie.nl (nog niet live, maar test-omgeving) en hij wilde meteen zijn vakantie uit gaan zoeken (jeuh, het werkt!) geluksmomenten Ferry die heel hard moet lachen om de komende blog (later deze week online) van Boaz geluksmomenten

Fotografie: Flickr | Seanbjack

  1 comment

  1. Juudith   •  

    mooie momentjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *