Wat een nieuwe website met me doet…

Ik hield me lange tijd rustig. Ja, ik was godsgruwelijk druk, maar de bouw liep op schema. Niets om over te stressen!

Nog anderhalve week en dan gaan we als alles mee zit live. En dat ene feitje maakt dat ik de afgelopen week langzaam mijn rust verloor. Niet alleen omdat er nog een grote technische hobbel is (of kan ik zeggen leek te zijn?), maar ook omdat ik nog zoveel wil doen voor de website. Moet doen, van mezelf. Maar nog even pieken en dan staat hij er: de website die nu al zoveel met mij doet.

Want even los van de stress, weet je hoe vrolijk ik word elke keer als ik de test-website open? (en hoe depri dan daarna als ik de huidige open) Door het schrijven van de teksten heb ik al 154 mogelijke reisbestemmingen bedacht. Om in te plannen vanaf  2015 tot aan mijn dood. Door een simpele tweet of een artikel in de krant heb ik opeens weer allemaal ideeën. En ik kijk er naar uit deze te delen met de stagiaires die hopelijk in april starten. De eerste vijf sollicitaties zijn in elk geval binnen en dinsdag volgen de eerste gesprekken.

Tussen het vullen door denk ik na over een nieuwe saleskit, want die cijfers moeten straks natuurlijk gaan knallen. Een saleskit die ik opmaak in InDesign en die er echt gelikt en profi uit komt te zien. Net als alle andere documentatie voor adverteerders. Het oog wil ook wat. Over het oog gesproken: ik vind het de grootste sport om door middel van beeld het vakantiegevoel over te brengen. Op de huidige website is dat lastig, met de nieuwe website is dat een koekie. Mede dankzij een developer met vormgeefskills. Lucky me!

Om 6.00 uur gaan de eerste mailtjes naar collega’s. Als ik wakker word met een mega-brainwave. “Laura, we hebben het er toch eens over gehad, die tijden waarop jij mailtjes stuurt is niet gezond.” Ik vertel ze maar niet dat ik dan nog lekker warm in bed lig. Maar diezelfde avond om 23.55 uur stuur ik ze weer mail. Ja, het zijn lange dagen. En korte nachten. En als Boaz besluit om maar om 05.15 uur wakker te worden, besluit ik dat ik dan maar een trein eerder pak, want om nu voor 30 minuten weer mijn bed in te duiken.

Terwijl ik hard aan het werk ben (zelfs in de trein) om zoveel mogelijk content voor livegang in het systeem te zetten, ben ik ook bezig met de plannen voor lancering. En dan met name voor interne bekendheid binnen het bedrijf. Zodat de bladen ook eens aan ons denken. Een taartmoment – met een wel heel geweldige taart – is al gepland. Nu nog nadenken over sangria, hapjes en andere vakantie-gerelateerde lekkernijen tijdens een vrijdagmiddag-borrel. En dan nog de eerste stappen voor PR maken.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. De website doet zoveel met me. En het belangrijkste: het geeft me energie en 3000% motivatie. Nog even en jullie kunnen hem ook bewonderen.

  3 comments

  1. Marieke   •  

    Leuk Lau, ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Dat het maar een groot succes mag worden.

  2. Juudith   •  

    Leuk leuk!! ik ben benieuwd naar het resultaat!

  3. Willemvk   •  

    Aan jou inzet zal het niet liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *