Kleine geluksmomenten #4

Ondanks de drukte rondom de nieuwe website – werkweken van 60 uur zijn nu normaal helaas – probeer ik elke dag wel even stil te staan bij die kleine, leuke dingen waar ik een glimlach van krijg. Ik was even te druk om ze te plaatsen, maar bij deze dan maar een wat langer lijstje.

geluksmomenten Een mail die eindigt met ‘Petje af, dame’, zeker als het gaat om iets waar ik echt onzeker over was geluksmomenten Wat was dat avondje sauna lekker! geluksmomenten Eindelijk weer naar de kapper geweest geluksmomenten Stiekem het niet erg vinden als Ferry 24-uursdienst heeft, tijd om werk te verzetten geluksmomenten Boaz die zich weer wat liever gedraagt geluksmomenten Enthousiaste mensen in de opleiding Bloggen is NETwerkenwaar ik aan meewerk binnen Sanoma geluksmomenten Dat de nieuwe website live staat (en wat is hij mooi!), daarover later meer geluksmomenten

De vele sollicitaties die ik kreeg op mijn stagevacature, inmiddels heb ik twee enthousiaste meiden aangenomen geluksmomenten Mijn favoriete paaskoekjes liggen weer in de winkel geluksmomenten Zondagswandeling op de hei geluksmomenten Lente-weer geluksmomenten Summer shopping! En ja, ik waag mij dit jaar aan een tuinbroek, hij is zoooo cool! geluksmomenten Een geweldige koffertaart met witte chocolade crème ter ere van de nieuwe website geluksmomenten Een super-duper-fotoshoot in de Soesterduinen met Ferry & Boaz geluksmomenten Lieve collega’s die mij lieve cadeautjes & dito kaart geven i.v.m. de livegang geluksmomenten Zelfgemaakte mojito’s tijdens de vrijdagmiddagborrel geluksmomenten

Een opgeruimde schuur, al koste het twee ritjes naar de stort geluksmomenten Het vooruitzicht van komende zondag: samen met mijn vader ons jaarlijkse uitje naar Thialf  geluksmomenten Etentjes bij Sensei, onze favoriete Japanner geluksmomenten Ferry die me alles uit handen neemt als ik na wekenlang teveel werken een instort momentje heb geluksmomenten Uitgebreide badsessies geluksmomenten Nieuwe kookboeken om te recenseren geluksmomenten Mijn moeder die Boaz haar kleinkind noemt geluksmomenten Bij je ouders eten en dan mama’s overheerlijke draadjesvlees krijgen geluksmomenten Boaz’ geluidjes als hij slaapt geluksmomenten

En ja, van de foto hierboven word ik helemaal ultiem gelukkig. Gek hè? 

  3 comments

 1. Debbie   •  

  Heerlijk die gelukmomentjes

 2. Rosie   •  

  Wat een fijne geluksmomentjes! Fijn om bij stil te staan 🙂

  Fijne dag! Liefs Rosie

 3. Petra   •  

  Wat een fijne momentjes, heerlijk om die zo allemaal bij elkaar op een rij te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *