Kleine geluksmomenten #5

Ook al was het een drukke week, ook al was ik ziek en ging alles waar ik me op verheugd had (tapas-avondje & mijn jaarlijkse dagje Thialf met mijn vader) niet door, als je goed om je heen kijkt en af en toe stil staat, is er genoeg om nog wel van te genieten.

Aanhoudend lenteweer geluksmomenten Een top-verpleger in huis, ziek zijn heeft fijne kanten geluksmomenten De positieve reacties op de nieuwe website van Vakantie.nl (Heb je hem nu al bekeken? Wat vind je er van?), incl. cijfers die dit onderstrepen geluksmomenten De resultaten van onze fotoshoot, ik blijf er naar kijken! geluksmomenten Een uitgeruimde kledingkast geluksmomenten Het eeuwige enthousiasme van Boaz als je thuiskomt geluksmomenten So happy met mijn nieuwe weliswaar nep-leren jasje geluksmomenten Samen de hond uitlaten voor het slapen gaan geluksmomenten

Onverwachte financiële meevallers, komt er misschien toch een nieuwe auto ooit…? geluksmomenten De redesign van de website van Foto van jouw bruiloft, ik ben er trots op! geluksmomenten Heel veel recensieboeken voor Like & Love (it!) op de mat, dat komt goed uit als je ziek bent geluksmomenten Dat er nog altijd mensen zijn die wel belangeloos wat voor je doen geluksmomenten Die paar kilo (buik)vet kwijtraken gaat een stuk sneller en makkelijker als je buikgriep hebt geluksmomenten Het tapasetentje dat alweer opnieuw is ingepland geluksmomenten Het vooruitzicht van een stagiaire die ik deze week al ga inwerken geluksmomenten

Dat we eindelijk eens een keer een stukje geld over houden aan het eind van de maand, i.p.v. een stukje maand zonder geld (of na ja, geld van de spaarrekening plunderen) geluksmomenten De geur na een voorjaarsregenbui geluksmomenten Een lange boswandeling met Boaz tijdens mijn lunchtijd op een thuiswerkdag geluksmomenten Divorce is weer begonnen! geluksmomenten Nog drie maanden slapen en dan zit ik op Kreta met mijn moeder geluksmomenten Het is weer licht als ik naar het werk ga geluksmomenten

Best een goede score voor iemand die een halve week ziek is geweest toch? Hoe vaak sta jij stil bij de kleine geluksmomenten?

  2 comments

  1. Juudith   •  

    Mooie momentjes!

  2. Estrella   •  

    Leuk artikel, en wat een mooie foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *