Bloesem

Kleine geluksmomenten #6

Toegegeven: het was niet echt mijn week. Mijn kies brak finaal af en twee bezoeken aan de tandarts had ik toch niet echt ingecalculeerd. Maar goed, er was nog genoeg om gelukkig van te worden.

Nog meer lenteweer geluksmomenten Boaz die zich van terror-pup tot super-rustig mannetje heeft ontwikkeld geluksmomenten De nieuwe website van Perfect Portret geluksmomenten Ferry’s zaterdagdiensten, waardoor ik het hele weekend uit kan slapen (op zaterdag laat hij voor vertrek Boaz uit en op zondagochtend als hij thuiskomt idem geluksmomenten Eindelijk, er is een stagiaire begonnen! geluksmomenten Het boek Ontaard, in één adem uit geluksmomenten Chococakes van Domino’s Pizza geluksmomenten Een tandarts met humor geluksmomenten

Mijn nieuwe armband van Mevrouwtje Appel werd bezorgd uit Londen geluksmomenten Een wandeling naar IJspressi, waar ze heerlijke drop- en witte chocolade-ijs hebben (en ja, die combi gaat samen) geluksmomenten Over drie weken voor het eerst met zijn drietjes op vakantie in eigen land geluksmomenten Over 2,5 maand zit ik op Kreta met mijn moeder geluksmomenten Eindelijk ingehaald: het tapas-etentje dat ik miste door het ziek zijn geluksmomenten Boaz die ons tegenwoordig laat uitslapen geluksmomenten Het is nóg langer licht ‘s avonds geluksmomenten Mijn nieuwe tuinbroek voor het eerst aan gehad, hij is leuk!

De maand mei is al praktisch volgeboekt qua fotoshoots, ook staan er twee bruiloften op de planning geluksmomenten De bloesems die veel straten in Almere-Buiten op dit moment sieren geluksmomenten We gaan nog een extra weekendje weg in mei, met Ferry’s ouders, die speciaal een hondvriendelijk hotel hebben opgezocht geluksmomenten Voor het eerst met bikini in de tuin dit jaar geluksmomenten

Wat waren jouw geluksmomentjes van deze week, waar werd jij blij van?

  2 comments

  1. Kim   •  

    Mooi lijstje!

  2. Juudith   •  

    Mooi lijstje op je tandarts bezoekjes na! balen zegg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *