Kleine geluksmomenten #7

Het zijn drukke & pittige weken, de werkdagen zijn intensief, de fotoshoots zijn weer van start en Boaz vraagt met zijn puberteit even iets meer aandacht. Maar dat betekent niet dat ik niet stil sta bij de leuke dingen in mijn leven.

Ben & Jerry Cookie Dough samen in bad opeten na een lange werkdag geluksmomenten Een enthousiaste stagiaire geluksmomenten Ik mocht weer leuke producten testen voor Like & Love (it!) en nu zit mijn MacBook in een geweldig mooie hoes met Boaz erop (en jij kunt ook een op maar gemaakte hoes met 15% korting bestellen!) geluksmomenten We hebben een vakantie naar Ibiza geboekt, ik hoefde inderdaad alleen maar het appartement te laten zien geluksmomenten Het is weer licht als ik naar het station fiets geluksmomenten

Pannenkoeken eten met lieve vrienden geluksmomenten Diezelfde lieve vrienden blij maken met heel mooie foto’s (al zeg ik het zelf) geluksmomenten Weer een leuk bruidspaar dat heeft besloten hun trouwdag door mij vast te laten leggen geluksmomenten Met Pasen lekker burgerlijk (met zijn drietjes!) in een Landal huisje zitten geluksmomenten Als we dan toch in Zeeland zijn eindelijk weer collega-fotograaf Marry Fermont meeten geluksmomenten De oversized fleecetrui van de brandweer (maatje XL) die ik als huisjurk gebruik geluksmomenten Maandagavond = Smeris-avond, wat een geweldige serie! geluksmomenten

Double chocolate brownies van Sabine geluksmomenten Avondwandelingen met Boaz in het bos kunnen nu ook doordat het langer lichter is geluksmomenten Een weekend zonder afspraken geluksmomenten Het blije gevoel dat mij nog steeds overvalt na onze zolderverbouwing vorig jaar, elke keer als ik op de zolder kom een big smile geluksmomenten De reisboekjes van Ibiza, met de oh zo leuke adresjes. Is het al oktober? (oh nee, eerst nog naar Kreta) geluksmomenten De aanschaf van twee nieuwe koi’s geluksmomenten Mijn ouders die op een doordeweekse dag zomaar langskomen en blijven eten geluksmomenten

Conclusie: ik heb zo’n slecht leven nog niet.

  4 comments

  1. Paul   •  

    Helemaal eens met het daglicht. Dat is elke dag voor mij ook weer een geluksmomentje, dat het niet meer donker is als ik weg ga en thuis kom.

  2. Debbie   •  

    Heerlijk zulke momentjes

  3. Marcella   •  

    Heerlijk lijstje, erg fijne dingen! Ik zag al heel mooie foto’s van Zeeland voorbij komen, het is vast heerlijk daar. Enjoy!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *