Help je mij mee?

Ik mag af en toe een grote mond hebben en een verschrikkelijke kwebbel hebben, als het er op aankomt ben ik onzeker. En kan ik zomaar dichtklappen.

Presentaties vermijd ik al jaren angstvallig. Eigenlijk al sinds ik 15-16 jaar geleden naar de Hogeschool ging. Zodra ik moet presenteren loop ik rood aan, ga ik nog sneller praten dan ik al doe en struikel ik over mijn eigen woorden. Ik word onzeker of ik alles wel goed vertel. En of ik wel antwoord heb op de vragen die eventueel wel eens gesteld kunnen worden. Herkenbaar? Dan snap je vast ook hoe gisteren mijn hart in mijn keel klopte toen mijn telefoon ging voor een telefonisch interview met DJ Thijs van 3FM.

De vernieuwde Vakantie.nl is nu bijna twee maanden live. De reacties zijn positief, de cijfers zijn positief. Er is alleen één dingetje: naamsbekendheid. Die moet echt nog beter, en dus ben ik bezig met een PR-plan. En 3FM haakte daar onbewust op in; ik werd afgelopen weekend benaderd of ik mee wilde werken aan een interview over vakantietrends. Leuk! En eng, want dan moet ik op de radio. En moet ik goed over komen. Ook al zou het voor de nachtprogrammering zijn en er dus niet zo enorm veel luisteraars zouden zijn….

‘Nee’ zeggen was geen optie. Alleen al omdat ik weet dat dit komende tijd wel vaker zal gaan gebeuren en ik het eens minder eng moet gaan vinden. En dus zat ik met een kloppend hart op de rand van mijn bed te wachten tot de telefoon ging. Waar ik natuurlijk ook nog van schrok. Maar Thijs was echt niet eng, een vlotte babbelaar die me mooi meetrok in het verhaal.

Dit moet ik vaker oefenen, wie weet komt het dan vanzelf goed. Wil jij me helpen in deze leercurve? Sinds vandaag staat onze Nationale Vakantiegeld Enquête live. Natuurlijk hoop ik op verrassende uitslagen zodat ik een mooi PR-momentje heb. Maar dan heb ik wel eerst genoeg inzendingen nodig…

Doe je mee & vertel je mij alles over je eventuele vakantieplannen dan maak je kans op een te gek reisboeken-pakket t.w.v. € 150,-. Ook ontvangen de eerste 2.000 inzenders een code voor een gratis digitaal tijdschrift. Win/win dus!
Ga naar de Nationale Vakantiegeld Enquête >>

  1 comment

  1. Juudith   •  

    Ik ken je gevoel helemaal! bahh ik heb er ook zo’n hekel aan! Maaaar fijn dat het zo goed ging en hij je er lekker doorheen hielp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *