Een weekend vol geluksmomenten

Burgerlijkheid brengt geluk, dat bleek afgelopen weekend. Ik denk dat ik het hele weekend met een glimlach op mijn gezicht heb gelopen. Waarom? Hierom!

Midden in de nacht wakker worden omdat Boaz ‘praat’ in zijn slaap geluksmomenten Uren bij het haardvuur doorbrengen met een hond aan je voeten geluksmomenten Op Paasochtend konijntjes in de tuin geluksmomentenLang uit eten met een hond onder de tafel die geen kik geeft (we hebben echt de makkelijkste hond evergeluksmomenten Vooral niets moeten geluksmomenten Winderige wandeling op het strand van Domburg geluksmomenten Bijpraten, borrelen en eten met fotografie-vriendin Marry geluksmomenten Foto’s maken van deze zelfde collega-vriendin geluksmomenten

Een huisje met omheinde tuin, ideaal met een hond geluksmomenten Boaz die, in tegenstelling tot veel andere honden, mascotte Bollo van Landal enorm leuk vond en enthousiast tegen deze man-in-berenpak opsprong geluksmomenten Dat ik zelfs niet chagrijnig wordt van een laptop die om de vijf minuten uitvalt geluksmomenten Een halve liter zand uit je schoenen moeten kloppen, niets mis met het strand mee naar huis nemen geluksmomenten Eindelijk toekomen aan De Cirkel geluksmomenten

‘s Ochtends vroeg verse broodjes halen in de parkwinkel, brings good memories, zo deed ik dat vroeger altijd op vakantie voor mijn ouders geluksmomenten Weten dat het konijn eindelijk weer eens losloopt, omdat hij bij de buren niet bang hoeft te zijn voor een te drukke hond geluksmomenten Samen lachen tot in het oneindige, om veel te flauwe dingen geluksmomenten Een strandtent met een speciale menukaart voor honden, helaas was het Kwispelbier op geluksmomenten

Een fijn Paasweekend en dat gaan we dus mooi – zonder paashazen – herhalen in juni. In een ander park. Met dezelfde hond.

  3 comments

  1. Kim   •  

    Klinkt als een fijn weekend! En wat grappig dat honden menu, haha!

  2. Juudith   •  

    Klinkt als een super lekker weekeind!

  3. Estrella   •  

    Klinkt inderdaad als een aaneenschakeling van fijne dingen, ook wel eens leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *