Kleine geluksmomenten #8

Druk, druk, druk. Ik noem die woorden de laatste tijd iets te vaak als mensen vragen hoe het met me gaat. Tijd voor bezinning. Waar word ik gelukkig van deze weken?

Zomerweer in combinatie met een toffe fotoshoot in de Baarnse bossen geluksmomenten De ereader die ik van Ferry voor mijn verjaardag krijg geluksmomenten Ik gun mezelf weer meer tijd om te lezen en dat is zoooo fijn! geluksmomenten Koffie Nespresso zetten met ons nieuwe espresso-apparaat geluksmomenten Lange wandelingen met Boaz en buurthond Juno (en diens bazinnetje) geluksmomenten

De nieuwe auto die nu heel snel in het vooruitzicht is (die 30 kilo wegende lobbes krijgt het steeds krapper op de achterbank) geluksmomenten De goddelijke chocolade van BbyB die ik mocht testen voor Like & Love (it!) geluksmomenten De geur van het bos als ik onze straat in kom rijden, een eeuwig durend CenterParcs gevoel geluksmomenten Bijna 33 en je nog steeds 27 voelen geluksmomenten Nog slechts drie weken en ik ga naar Kreta geluksmomenten

Nieuwe werkplek op het werk: meer zuurstof, meer licht geluksmomenten Samen spontaan een avondje naar de sauna geluksmomenten Het 500 pagina’s tellende boek In vertrouwen, te spannend om weg te leggen geluksmomenten Eindelijk weer een goede blogflow gevonden, er staan veel leuke concepten klaar voor de komende tijd geluksmomenten De geur van zonnebrandolie en pas gemaaid gras geluksmomenten

Een stagiaire die het leven zoveel én leuker maakt (dank Nikki!) geluksmomenten Het geluid van de ijscoman die door de straat rijdt geluksmomenten Mijn nieuwe iPad Air geluksmomenten De eerste BBQ van het seizoen  geluksmomenten Samen lachen om de meest stompzinnige grapjes geluksmomenten Dat ik Tanja eindelijk eens in het echt ga ontmoeten deze maand geluksmomenten Zomerse temperaturen & mijn toffe jumpsuit weer aan kunnen geluksmomenten

Genoeg happy moments dus. Want oh wat wordt de wereld nog zoveel mooier als de zon schijnt. Hoe zit dat bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *