Broertjes onder elkaar

Eigenlijk is het best gemeen: je groeit acht weken op bij je moeder, met zeven broertjes en zusjes. En dan word je opeens door wildvreemden meegenomen in een handdoek in een ding dat auto heet en waar je misselijk van wordt. Tja, dat is het leven van een puppy.

Heel eerlijk: die wildvreemden zijn niet meer wildvreemd, en als één van de twee uit het werk komt, sta ik druk kwispelend bij de deur te wachten. Zo leuk vind ik het dat ze thuis zijn. De broertjes en zusjes lijken heel ver weg. Behalve gisteren. Toen mocht ik wandelen met mijn kleine broertje Tommy. Ik zeg klein, omdat hij 21 kilo is, waar ik al de 30 gepasseerd ben. Ik dacht dus dat ik hoog boven hem uit zo torenen, maar viel dat even tegen. Tommy is gewoon smaller gebouwd en heeft lichtere botten. Overigens ook een lichtere vacht en nog puppy-haren, die ik al kwijt ben.

Waar we hadden afgesproken? Op de Soesterduinen, waar we eerder die geweldige fotoshoot hadden. En het was nu weer net zo leuk en uiteraard had het bazinnetje haar fototoestel mee. Om foto’s te maken voor de baasjes van Tommy. Wat ze niet had verwacht, was dat ze mij ook rustig met Tommy op de foto kon zetten en dat we gewoon zouden blijven liggen. Want normaal wil ik alleen maar spelen met andere honden. En me bewijzen dat ik het baasje ben. Ik spring en ik spring en ik spring. Pauze nemen doe ik niet.

Gisteren wel. Volgens het bazinnetje komt dat doordat ik bij Tommy me niet hoef te bewijzen, we zijn gewoon samen de baas. Want we zijn broertjes. Wij tegen de andere honden. En dus gingen we ook rustig samen in het gras liggen voor de foto.

Resultaat? Een heel blij bazinnetje, toen ze de hele fotoserie aan het bewerken was. Ik kreeg een extra bot. Ik zeg: vaker foto’s maken. Kunnen jullie ook weer meegenieten van mooie foto’s.

2014-06-02_001
2014-06-02_002
2014-06-02_001
2014-06-02_001
2014-06-02_001
2014-06-02_001
2014-06-02_001
2014-06-02_001

  5 comments

 1. Laura   •  

  Ik vind de foto’s echt ZO leuk geworden!

 2. De Zuinige Student   •  

  De foto’s zijn erg mooi geworden.
  Heerlijk om die twee broertjes samen te zien.

 3. Kim   •  

  Echt super leuk! Prachtige foto’s en zo’n leuk verhaaltje erbij 🙂

 4. Estrella   •  

  Wat een supermooie fotoserie!

 5. Juudith   •  

  Super leuke foto’s! mooie locatie ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *