Kleine geluksmomenten #9

Er was een tijd dat ik minder bloginspiratie had. Een tijd waarin ik dus elke week trouw mijn kleine geluksmomenten publiceerde. Want verder had ik weinig te schrijven. Nu is dat anders: ik heb genoeg inspiratie om uren aan mijn blog te besteden. Neemt niet weg dat ik natuurlijk niet moet vergeten bij de kleine (en soms grote) dingen stil te staan. Komt ‘ie… (in willekeurige volgorde)

Jeuh, ik ben 33 geworden! Ja, dat voelt oud, maar hé, ik ben het wel mooi geworden, dat kan helaas niet iedereen zeggen… geluksmomenten Na 16 jaar zag ik mijn vroegere middelbare school vriendinnetje Mariska terug, ze maakte een afspraak voor een familie-fotoshoot, leuk! geluksmomenten Ik nam mijn ouders mee uit lunchen voor mijn verjaardag, heel veel quality time geluksmomenten Extra vrije dagen door Hemelvaart, ik deed het lekker rustig aan geluksmomenten Stijgende cijfers bij Vakantie.nl, I like! geluksmomenten Mijn nieuwe e-reader die ik voor mijn verjaardag kreeg geluksmomenten

We gingen wandelen met Boaz’ broertje en diens baasjes, ik maakte een toffe fotoserie geluksmomenten Ik ben maar vast begonnen met mijn koffer inpakken voor Kreta, lang leve vakantievoorpret geluksmomenten Vrijdag 23 mei had ik een geweldige bruiloft, ik blijf ‘oh’ en ‘ah’ roepen tijdens de nabewerkingsmomenten geluksmomenten Een zonnige lunch op een thuiswerkdag met oud-collega Barbara geluksmomenten Onverwachte verjaardags-smsjes van oude vrienden geluksmomenten Sowieso meer dan 150 verjaardagswensen op Facebook geluksmomenten

De cupcakes die El voor mij bakte, in ruil voor mijn iPad1 waar zij haar kinderen mee gaat verblijden geluksmomenten Kleuren voor volwassenen is zo leuk! (en werkt voor mij echt ontspannend) geluksmomenten Japans eten met Ferry, was al veel te lang geleden (zeiden de verwende krengen) geluksmomenten Het lijkt wel zomer, zaterdag wordt het zelfs 28 graden (en gaan we met oude vrienden BBQ-en) geluksmomenten Ik heb insecten gegeten en stiekem vind ik dat heel stoer geluksmomenten Na een lange dag werken zon, patatjes & biefstuk in de voortuin geluksmomenten

Genoeg happy moments dus. Hoe zit dat bij jou?