Kleine geluksmomenten #10

Waarom is het in de zomer altijd makkelijker om je happy te voelen? Zelfs als het regent, word ik vrolijk, van de geur van gras die dan vrij komt. Maar er is meer waar ik vrolijk van word… Check het hieronder!

De foto’s van Kreta terugkijken en bedenken dat ik in oktober weer zo los kan gaan met mijn camera op Ibiza geluksmomenten Een met de dag knuffeliger wordende Boaz geluksmomenten Een nieuwe auto met cruise control, carkit en heel veel luxe, de parkeerissues neem ik zelfs voor lief geluksmomenten De knop ging weer even om, teveel gegeten en er moest weer wat af, de eerste kilo is dat al! geluksmomenten Leuke ideeën uitwerken voor Vakantie.nl geluksmomenten

De stapel boeken die nog op me ligt te wachten geluksmomenten 13 jaar samen zijn geluksmomenten Trots zijn op de dochter van Agaat, die is toe gelaten tot het Topsport Opleidingstraject vanwege haar geweldige turntalent geluksmomenten Zelfgemaakte mojito’s geluksmomenten Een bruidspaar blij maken met twee dvd’s vol foto’s en een extra cadeautje, gewoon omdat ze zo leuk waren geluksmomenten Dat ik eindelijk die ene nieuwe lens van mezelf mag kopen geluksmomenten

Het eten dat klaar staat als ik thuis kom, en dan helemaal als het zalig gemarineerde biefstuk is geluksmomenten ‘s Avonds zonder jas de hond kunnen uitlaten geluksmomenten Mijn nieuwe hakken uit Kreta, die bij werkelijk elke outfit staan geluksmomenten Stijgende cijfertjes in Google Analytics, van diverse websites die ik beheer geluksmomenten Naast WTF.nl werken, elke dag vliegen de leukste en meest bizarre nieuwtjes en feitjes over tafel, fijn vermaak! geluksmomenten

Jeuh, Nederland heeft gewonnen van Mexico, nu nog ‘even’ Costa Rica vermorzelen geluksmomenten Eindelijk abonnee geworden van Netflix, ik heb de komende tijd genoeg te doen (alsof ik me al verveelde) geluksmomenten Weer een tof, nieuw restaurant in Almere ontdekt: de Jutter geluksmomenten Ik deed een oproep aan reisbloggers en kreeg echt enorm veel enthousiaste reacties  geluksmomenten

Ik mocht mezelf trakteren op een nieuwe lens, met een beetje mazzel komt hij vandaag binnen  geluksmomenten Een bruidspaar dat een paard heeft geregeld voor hun fotoshoot, ik zie de romantische plaatjes wel voor me  geluksmomenten Na het werken weer even buiten kunnen eten door één zomerse dag  geluksmomenten

Oh, en laat ik vooral het prachtige weer niet vergeten vandaag. Je zult maar vrij zijn…
*pakt stapel boeken, koud drankje, bikini en ligbed*

  3 comments

  1. Wanda   •  

    Heerlijk lijstje! En alle reden om inderdaad happy van te worden! Ik ben vandaag ook lekker vrij en we vertrekken zo voor een weekendje Duitsland, dus ook hier iemand die heel erg blij is! Geniet er lekker van!

  2. Dina   •  

    Yes! Wat een fijn lijstje.

  3. Paul   •  

    Dat zijn een heleboel mooie gelukmomentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *